Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Groothandel

De beste aardappelrassen om verse friet van te snijden

Bij Friet van Beus maken ze gebruik van hoogwaardige aardappelrassen om friet te snijden. De verse friet wordt gesneden op het boerenbedrijf in Almere. De kwaliteit van de aardappelen is het gehele jaar door hetzelfde, waardoor u altijd geniet van de overheerlijke smaak.

Verschillende aardappelen worden omgetoverd tot friet

Er zijn diverse goede aardappelrassen voor friet te gebruiken. Bij Friet van Beus worden er Agria en Frieslander aardappelen gebruikt om de verse friet te leveren in de omgeving van Almere. U hoeft zich geen zorgen te maken over de levering van uw aardappelen of friet. De verse friet wordt iedere dinsdag en vrijdag gesneden en vacuüm verpakt. Vervolgens wordt u bestelling bij u op locatie bezorgd. De friet is lang houdbaar, doordat het rechtstreeks vanuit het bedrijf bij u wordt geleverd. De frieten zijn niet voorgebakken, waardoor de aardappelsmaak voor lange tijd behouden blijft. Daarnaast worden de aardappelen niet bewerkt en worden er geen extra stoffen aan toegevoegd. Hierdoor blijft de smaak puur en proeft u de intense aardappelsmaak in uw friet terug. Indien u meer verse friet nodig heeft, schakelt u de groothandel direct in om meer aan uw bestelling toe te voegen. Kiest u ervoor om de aardappelen zelf te snijden? Dan is dit ook zeker mogelijk. Op deze manier bespaart u kosten en kunt u toch genieten van de ambachtelijke aardappelen.

Geef het snijden van verse friet uit handen

Heeft u geen tijd om uw eigen verse friet te snijden voor uw horecazaak nabij Almere? Aarzel dan niet om te kiezen voor de beste aardappelrassen en uw friet te laten snijden door Friet van Beus. Op deze manier bespaart u veel tijd. Tijd die u beter kunt besteden aan het verwennen van uw gasten of klanten. Bestel de gewenste hoeveelheid friet en geniet van de smaakvolle patat.

https://www.frietvanbeus.nl/