facebooktwitter
by - no comments
Een leuk cadeau voor mensen die 50 jaar getrouwd zijn

Bent u aan het zoeken naar een leuk cadeau om te geven aan een stel dat 50 jaar getrouwd is. In dat geval biedt Jilster u misschien wel het cadeau waar u naar op zoek bent. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het aanbieden van leuke cadeaus en hebben dan ook zeer originele cadeaus als u een cadeau wilt geven aan een stel dat 50 jaar getrouwd is. Wij vinden het belangrijk om goed met u mee te denken en gaan dan ook graag met u in gesprek om erachter te komen wat al uw wensen en behoeften zijn. Op die manier weten wij wat voor cadeau helemaal bij u past en bent u blij om dit te geven.

 

Een glossy voor mensen die 50 jaar getrouwd zijn

Wat dacht u bijvoorbeeld van een glossy om te geven aan het stel dat 50 jaar getrouwd is? In de glossy kunt u al uw leuke momenten samen verwerken en ook nog eens de mooiste foto’s toevoegen. Uiteraard helpt Jilster u bij de realisatie van de glossy en zullen wij er samen met u voor zorgen dat de glossy er prachtig uit zal zien. U kunt verschillende pagina’s invullen met teksten die u zelf maar wilt. Ook is het bij Jilster mogelijk om uw eigen design te kiezen of te ontwerpen. U heeft bij ons de keuze uit diverse standaard ontwerpen maar u kunt ook zelf een ontwerp maken. Als u ervoor kiest een glossy te geven als cadeau aan mensen die 50 jaar getrouwd zijn, dan heeft u dus ontzettend veel verschillende keuzes en zorgt u ervoor dat u de enige zult zijn met dit unieke cadeau. Het is ook leuk om dit cadeau met een groep te geven en er zo voor te zorgen dat jullie allemaal een aantal bladzijden invullen. Zo zorgt u ervoor dat het een gezamenlijk cadeau wordt en iedereen een unieke plek in het tijdschrift krijgt.

 

U bent van harte uitgenodigd!

 

Neem snel een kijkje op onze website om te zien welke mogelijkheden wij u bieden. Wij helpen u graag bij het ontdekken hiervan en nodigen u bij dezen dan ook van harte uit!