facebooktwitter
by - no comments
Een Novy dampkap koop je in de webshop van een specialist

Het kopen van een dampkap kan lastig zijn. U kunt naar een speciaalzaak gaan of u koopt uw dampkap via een webshop. U zult echter merken dat de prijzen nogal kunnen verschillen. Gaat u echter uw Novy dampkap kopen bij Elektro Lommelen? Dan zult u merken dat u hier producten aan internetprijzen kunt kopen, zowel via de webshop van deze specialist als in de toonzaal? Het handige hiervan is dat u de dampkap die u op het oog heeft eerst in het echt kan bekijken voordat u deze (online) aankoopt. Zo weet u wat u in huis haalt.

Novy dampkap: dampkap van een Belgische fabrikant

Wilt u een Novy dampkap kopen? Dat kan uitstekend bij Elektro Lommelen. U kunt hier een dampkap kopen die is gemaakt door een ervaren Belgische fabrikant. Kortom, een dampkap van Novy is een dampkap van Belgische makelij. Novy is gekend als een Belgische producent van dampkappen en een echte marktleider. Novy produceert immers dampkappen van topkwaliteit, voorzien van gepatenteerd randafzuigtechnologie en geluidsdemping. Novy verkoopt niet alleen dampkappen in België, maar ook in het buitenland wordt mensen aangeraden een dampkap te kopen van dit merk. Bovendien heeft Novy een eigen team van technici en herstellers die u snel van dienst kunnen zijn bij een defect. Naast Novy dampkapen verkoopt Elektro Lommelen dampkappen van diverse topmerken.

Dampkap kopen: vergeet de accessoires en het filter niet

Wanneer u een dampkap koopt, bent u er nog niet. Vaak heeft u ook nog een aantal accessoires nodig. Deze zullen de werking van de dampkap bevorderen. Wat denkt u van een platdakmotor, een rugwand voor onder de dampkap, een recirculatieset of een handige afstandsbediening waarmee u uw dampkap vanop afstand aan- en uit kan zetten? Vergeet ook zeker niet uw filters te bestellen. Een filter dient immers regelmatig te worden vervangen om de functie van uw dampkap te behouden. Gaat u dus bijvoorbeeld een Novy dampkap aanschaffen bij Elektro Lommelen? Kijk dan ook meteen welke accessoires u nodig heeft. U kunt de accessoires en een unieke dampkap bestellen in de webshop van Elektro Lommelen.