Zelf ontwikkelings onderwijs
Electronica en Computers

Een slim bedrijf kiest voor onafhankelijk ICT advies

Het klinkt misschien cliché, maar een slim bedrijf kiest voor onafhankelijk ICT advies. Het is beter dat een bedrijf investeert in een goed adviesbureau in licentiebeheer, dan achteraf nieuwe licenties te moeten kopen. Op de lange termijn besteedt u sowieso minder geld aan een expert in vergelijking het uitgegeven geld aan crisisoplossingen. OnnIT is een bedrijf dat sinds 2006 onafhankelijk ICT advies geeft en een expert in licentiebeheer.

Licentiebeheer via een ervaren specialist

Licentiebeheer voor een klein bedrijf is heel andere koek dan voor een groot bedrijf. Een groot bedrijf heeft vaak meerdere afdelingen en krijgt te maken met de vraag naar verschillende soorten software. Licentiebeheer draait dan ook om het beheren van alle licenties, zodat iedereen zijn werk kan doen. OnnIT is op de hoogte van alle software en hardware op de markt en is in staat om u onafhankelijk ICT advies te geven. Zo kunt u er te allen tijde vanuit gaan dat de zaken rondom uw ICT goed geregeld zijn.

Zij regelen het voor u

De onafhankelijke kijk stelt OnnIT in staat om de beste volume licenties voor u te adviseren en te leveren. Zeggen ze A, dan zeggen ze ook B. Volume licenties zijn erg handig omdat u in grote getalen licenties kunt kopen en op meerdere computers kunt gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld een aantal basisprogramma’s voor iedere werknemer beschikbaar stellen en sommige programma’s aan een selecte groep. Soms heeft u een programma tijdelijk nodig en soms ontdekt u dat u juist niet meer zonder een programma kunt. Bij licentiebeheer door een externe partij, zoals OnnIT, wordt dit allemaal voor u geregeld en heeft u altijd de juiste software en hardware in huis. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze specialist? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van OnnIT.