Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Bedrijven

Een training het nieuwe leiderschap

Leiderschapsstijlen: ze worden tegenwoordig steeds belangrijker. Je hebt tegenwoordig heel veel verschillende soorten leiderschap. Over het algemeen zijn deze altijd in te delen in vier stijlen. Zo heb je de sturende stijl, de begeleidende stijl, de steunende stijl en de delegerende stijl. Iedereen heeft zo een leiderschapsstijl van nature, daar kun je niks aan doen. Wanneer de omstandigheden gunstig zijn heb je waarschijnlijk een andere leiderschapsstijl dan wanneer de omstandigheden ongunstig zijn. Met gunstige omstandigheden bedoelen we de omstandigheden wanneer alles goed gaat en vrij makkelijk. Met ongunstige omstandigheden bedoelen we de omstandigheden wanneer er bijvoorbeeld crisis is, wanneer dingen even niet goed gaan. In de organisatie heb jij als leider ook een stijl. Dingen volgen elkaar snel op. Actie, rust en aandacht voor jezelf en de ander. Wil je meer inzicht krijgen in dit alles? Dan is een training over het nieuwe leiderschap misschien wel iets voor jou.

 

Waarom

Je kunt meer vorm geven aan jouw verbindende kwaliteiten door deze training te volgen. Ook vergroot je het binden vermogen van jezelf, je team en de organisatie. Het nieuwe leiderschap is dan ook iets wat totaal anders is dan het oude leiderschap, want het nieuwe leiderschap wordt niet bepaald door hiërarchie. Waar het wel door wordt bepaald? Door de kracht van de individu, ongeacht de plek van het individu binnen een hiërarchische organisatie. Het nieuwe leiderschap straalt van binnen naar buiten toe en kenmerkt duidelijkheid, compassie en verbindingskracht. Ben je klaar hiervoor? Bedenk dit nog eens goed, want het vraagt lef van je. Je staat voorop, creëert ruimte en je zorgt voor motivatie, betrokkenheid en presentaties van de organisatie.

 

Wie

Deze training is geschikt voor de mensen die werken binnen een professionele omgeving. Dit kunnen managers zijn, interim managers, leidinggevenden, HR-medewerkers, teamleiders en zelfstandig ondernemers. Ook kunnen mensen die meer willen bijdragen aan de organisatie waarin ze werken deze training volgen.

 

Training

De training kent actieve livedagen die van 10.00 uur tot 17.00 uur zijn. Heb je een keer een digitale bijeenkomst? Dan duurt deze een uur. Hou er rekening mee dat de studiebelasting ongeveer 50 trainingsuren zijn. De training kost €199,- euro exclusief BTW. Je kunt gemakkelijk alle informatie vinden via vinetraining.nl. Vinetraining.nl biedt naast deze training ook nog andere trainingen aan.