Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Gezondheid

Effectieve Behandelingen voor Subacromiaal Pijnsyndroom bij Focus Fysiotherapie

Een Nieuwe Benadering van Schouderzorg

Subacromiaal pijnsyndroom (SAPS) kan een aanzienlijke bron van ongemak zijn voor degenen die eraan lijden, waardoor zelfs eenvoudige dagelijkse taken moeilijk worden. Bij Focus Fysiotherapie begrijpen we de impact van SAPS op het leven van onze patiënten, en daarom bieden we een nieuwe benadering van schouderzorg die gericht is op effectieve behandelingen en resultaten op lange termijn.

Inzicht in SAPS: Symptomen en Diagnose

SAPS manifesteert zich meestal als pijn en stijfheid rond de schouder, vooral bij het uitvoeren van bewegingen zoals het optillen van de arm of het draaien van de schouder. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten zijn bedreven in het diagnosticeren van SAPS door een grondige evaluatie van de symptomen en het uitvoeren van tests om de omvang van de aandoening te bepalen.

Op Maat Gemaakte Behandelplannen: Een Persoonlijke Aanpak

Bij Focus Fysiotherapie geloven we sterk in het belang van op maat gemaakte behandelplannen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke patiënt. Onze therapeuten werken nauw samen met elke patiënt om een plan te ontwikkelen dat gericht is op het verlichten van pijn, het herstellen van mobiliteit en het verbeteren van de algehele functionaliteit van de schouder.

Behandelopties bij Focus Fysiotherapie

  • Oefentherapie: Gerichte oefeningen om de spieren rond de schouder te versterken en de mobiliteit te verbeteren.

  • Manuele therapie: Technieken zoals mobilisaties en manipulaties om de beweeglijkheid van het schoudergewricht te vergroten en pijn te verminderen.

  • Houdings- en bewegingsadvies: Inzicht in de juiste houding en bewegingspatronen om overbelasting van de schouder te voorkomen.

  • Educatie en zelfmanagement: Voorlichting over hoe om te gaan met SAPS-symptomen in het dagelijks leven en preventieve maatregelen om terugkerende klachten te voorkomen.

Ondersteuning en Follow-up: Uw Partner in Herstel

Bij Focus Fysiotherapie geloven we in continue ondersteuning en follow-up gedurende het hele behandelproces. Onze therapeuten staan altijd klaar om vragen te beantwoorden, vooruitgang te monitoren en indien nodig behandelplannen aan te passen om de beste resultaten te garanderen.

Neem Contact Met Ons Op

Als u last heeft van subacromiaal pijnsyndroom, neem dan vandaag nog contact op met Focus Fysiotherapie. We zijn er om u te helpen uw schouderklachten te verlichten en uw algehele welzijn te verbeteren.

 

https://focusfysiotherapie.nl/u-heeft-saps-subacromiaal-pijnsyndroom-hoe-kan-een-fysiotherapeut-u-helpen/