Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Dienstverlening

Egalisee Bestratingen: specialist in hout betonschuttingen en tuinaanleg

Bent u op zoek naar een duurzame en mooie erfafscheiding voor uw tuin? Dan is een hout betonschutting de perfecte oplossing. Deze schutting combineert het beste van twee werelden: een betonnen frame voor stevigheid en houten invulling voor een natuurlijke uitstraling. Bij Egalisee Bestratingen kunt u terecht voor het plaatsen van een hout betonschutting die niet alleen uw tuin afsluit, maar ook zorgt voor een goede bescherming van uw huisdieren. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een professionele plaatsing, waarbij ook de oude erfafscheiding en eventuele wortels verwijderd worden. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte en ontdek hoe wij uw tuin kunnen transformeren met een prachtige hout betonschutting.

Genieten van een nieuwe omheining

Een hout betonschutting, ook wel bekend als een beton houten schutting, is een duurzame en mooie erfafscheiding voor uw tuin. Deze hout betonschutting bestaat uit een combinatie van hout en beton. Het frame van de schutting is gemaakt van beton, terwijl de invulling kan worden gekozen uit verschillende houtsoorten zoals Vuren of Bankirai. Het voordeel van een hout betonschutting is dat het hout niet in contact komt met de grond, waardoor het niet kan rotten aan de onderzijde. Bovendien zorgt de hout betonschutting voor een goede afsluiting, waardoor huisdieren niet kunnen ontsnappen.

Het plaatsen van een erfafscheiding, zoals een hout betonschutting, is vakwerk. Een van onze medewerkers komt graag bij u langs om de juiste maten op te nemen en het plaatsingsgebied te bekijken. Bij het plaatsen van de hout betonschutting wordt de oude erfafscheiding, puin en eventuele oude wortels verwijderd. De grond wordt geëgaliseerd en klaargemaakt voor de fundering van de hout betonschutting. Vervolgens zal de hout betonschutting worden geplaatst, zodat u kunt genieten van uw nieuwe omheining.

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen voor een hout betonschutting of andere erfafscheidingen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder. Bekijk ook eens onze eerder uitgevoerde projecten, zoals de plaatsing van een hout betonschutting in de Haagse Beemden of de bestrating van een nieuwe oprit in Teteringen.

Wat is de expertise van Egalisee Bestratingen?

Egalisee Bestratingen is gespecialiseerd in verschillende aspecten van bestrating en tuinwerkzaamheden. We bieden diensten aan zoals het leggen van keramische tegels in Breda en omgeving. Keramische tegels leggen kan zowel binnen als buiten en wij hebben bij Egalisee Bestratingen heeft expertise in het leggen van deze tegels. We werken alleen met A-kwaliteit tegels die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Naast bestrating bieden we ook andere tuinwerkzaamheden aan, zoals het ontwerpen en aanleggen van tuinen, het plaatsen van schuttingen en afrastering, het leggen van gazons en kunstgras, het kappen en snoeien van bomen, en het aan- en afvoeren van materialen. Egalisee Bestratingen heeft ervaring in het werken met diverse soorten bestrating en we bieden een ruim assortiment aan keramische buitentegels van A-kwaliteit. We werken in de omgeving van Breda en zijn gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating, tuinpaden, terrassen en andere tuinwerkzaamheden. We hebben een team van specialisten met verschillende expertisegebieden en bieden ook tuinontwerp en advies aan. Voor meer informatie of een offerte kunt u, geheel vrijblijvend, contact opnemen met ons.

Egalisee Bestratingen realiseert de mooiste tuin voor u

Bij Egalisee Bestratingen bent u aan het juiste adres voor het realiseren van de mooiste tuin. Of u nu droomt van een strakke moderne tuin of juist een sfeervolle landelijke tuin, wij zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden. Met onze expertise op het gebied van bestratingen en tuinaanleg creëren wij een prachtig buitenverblijf waar u jarenlang van kunt genieten.

Ons team van ervaren vakmensen staat voor u klaar om uw tuin tot in de puntjes te verzorgen. Van het egaliseren van de grond tot het leggen van de bestrating en het plaatsen van groene elementen zoals planten en bomen, wij zorgen voor een perfecte afwerking. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over de juiste materialen en beplanting, zodat uw tuin niet alleen mooi is, maar ook praktisch en duurzaam.

Kies voor Egalisee Bestratingen en geniet van een prachtige tuin die helemaal aan uw wensen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat ons uw droomtuin realiseren.

https://www.egaliseebestratingen.nl/