Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Bedrijven

Fijn wonen in Raalte

In het Oosten van Nederland ligt in Salland het mooie plaatsje Raalte. Een plaats van ons kent ons, maar ook een plaats met harde werkers, landbouw en het vrij bekende oogstfeest: Stöppelhaene. Een bijzonder groots opgezet feest, dat mensen uit de grote steden niet zo kennen, maar wel ontiegelijk veel mensen trekt.

Wonen in Raalte

Als je in Raalte wil wonen, zit er niks ander op dan dat je leert te integreren. Hier heb je tijd en geduld voor nodig. Lust je Heineken bier, ben je niet vies van hard werken en ben je niet al te excentriek voor het Oosten? Dan komt dat vast wel goed. Het devies is geduld en meehelpen. Noaberschap is hier een bekend gegeven dat niet leuk is voor erbij, het is eerder een soort must. Geboren uit nood, natuurlijk, toen je de buren nog nodig had. Lukt de integratie? Dan heb je altijd wel iemand, die je ergens mee wil helpen. Dat is dan weer het fijne van Raalte.

Huurwoningen in Raalte

Er zijn genoeg woningen en dus ook genoeg huurwoningen in Raalte. Voor mensen die meer bij de winkels willen wonen, maar ook voor mensen die een kindvriendelijke woonwijk prefereren. Er is voor iedereen wel iets leuks bij. Raalte is een nette plaats, er ligt niet veel rommel en dat gegeven zie je ook terug in het woningaanbod. De huurwoningen in Raalte zijn dus voornamelijk netjes en voorzien van de nodige gemakken.

Vrijwilligerswerk

Ben je al aan het kijken naar huurwoningen in Raalte? Kijk dan ook meteen naar vrijwilligerswerk in Raalte. Wellicht is er een plek bij bijvoorbeeld de vrijwilligers brandweer of bij de vrijwilligers die het oogstfeest organiseren. Dit is echt ook een geweldig mooi feest. Hier leer je de mensen ook nog eens beter kennen. Wist je bijvoorbeeld dat in 2016 er op dat feest optredens waren, van onder andere de Bökkers, Douwe Bob en Miss Montreal?

Mooi groen

Wat Raalte ook mooi maakt, is de ligging. Je bent al snel in het groen. Zo ben je met een kwartier bij de Sallandse Heuvelrug. Een prachtig natuurgebied, met veel heide, waar je heerlijk kunt wandelen. Ze hebben er ook diverse leuke wandelroutes.

https://review-pagina.nl/