facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
in Woning en Tuin - 29 mei, 2020
by - no comments
Geen liefde voor luchtzuiverende kamerplanten? Vanaf nu wel

Krijg je van de naam ‘luchtzuiverende kamerplanten’ de kriebels? Dat is nergens voor nodig. Deze exemplaren doen in hun uiterlijk niet onder voor andere planten en hebben juist een extra voordeel: ze zijn goed voor de gezondheid van hun eigenaren. Met de goede isolatie van tegenwoordig is de lucht in gebouwen droger en bevat het diverse schadelijke stoffen. Stoffen die door de bladeren van een luchtzuiverende kamerplant worden opgenomen en in de wortels of de plant zelf worden afgebroken. CO2 wordt overdag omgezet in zuurstof en zo wordt een ruimte automatisch gezonder. Een luchtverfrisser is er niks bij.

Weg met je hoofdpijn en huidklachten

Dankzij een luchtzuiverende kamerplant kunnen heel wat nadelige effecten voor onze gezondheid worden aangepakt. Zo kunnen de schadelijke stoffen in de lucht voor hoofdpijn, huidklachten, long-, concentratie- en slaapproblemen zorgen en voorkomt een luchtzuiverende kamerplant deze vervelende gevolgen. Bovendien zijn deze groene accessoires allesbehalve saai of lelijk. Luchtzuiverende kamerplanten zijn prachtige exemplaren en voegen iets bijzonders aan een ruimte toe. Van grote, jungleachtige planten tot kleine en bescheiden varianten; voor iedere stijl is de juiste plant te vinden. Wat denk je van een bananenplant of aloë vera, een ananas- of juist gatenplant? Zoveel namen, zoveel soorten en de keuze is volledig aan jou.

Een luchtzuiverende kamerplant, rechtstreeks van de kweker

Online plantenwinkel Green Bubble heeft een ruim assortiment luchtzuiverende kamerplanten, die rechtstreeks van de kweker komen. Zo staan ze de ene dag nog in de kas en de volgende bij jou in huis of op kantoor. Dankzij de speciaal ontwikkelde verzendverpakking komt je bestelling veilig aan en kun je al binnen één tot drie werkdagen genieten van jouw nieuwe aanwinst. Bovendien ondersteunt Green Bubble je ook na aankomst van je nieuwe, groene vriend met tips voor de verzorging en kunnen jullie je nieuwe leven samen gelukkig beginnen. Wat wil een plantenvriend(in) nog meer?

https://www.green-bubble.com/nl/