facebooktwitter
by - no comments
Hier vind je beste, brave eendenborst voor in de pan of lekker op de barbecue!

Kent u de betoverende smaak van eendenborst? Ja? In dat geval kunt u deze hele tekst overslaan en direct een bestelling plaatsen bij Beef&Steak! U weet dan allang dat eendenborst waanzinnig lekker is op de barbecue dankzij de stevige structuur van het vlees. Of bak de eendenborst in zijn eigen vet en laat hem eventjes rusten na het bakken. En als u dan ook nog hoort dat u bij Beef&Steak prachtige filets bestelt van wel 200 gram, is de keuze natuurlijk helemaal snel gemaakt! Oeps, nu heeft u alsnog de hele tekst gelezen. Nou ja, nu u toch al zover bent, wist u dat Beef&Steak ook malse ossenhaaspuntjes en heerlijk lamsvlees aanbiedt in de online slagerij?

Deze Ossenhaaspuntjes van de online slagen smelten direct op uw tong

Gesneden ossenhaaspuntjes zijn in veel landen een delicatesse. Dat is in Nederland niet anders. Veel mensen zijn dol op het malse vlees! Dit zorgt ervoor dat het in veel culinaire hoogstandjes wordt het vaak gebruikt. Heerlijk! Het vlees komt van een zeer mals gedeelte van het rund en bevat nauwelijks pezen of vetweefsel. Ideaal dus om te gebruiken in een goede wokschotel! En om uw speciale maaltijd niet alleen een culinair succes te laten worden, maar ook nog eens makkelijk aan topkwaliteit vlees te komen, bestelt u uw ossenhaaspuntjes bij Beef&Steak! Bestellen doet u hier gewoon online en u heeft zelfs de keuze uit verschillende soorten rundvlees. Smaken de ossenhaaspuntjes naar meer? Bestel dan ook eens een goede eendenborstfilet of lekker mals lamsvlees!  

Ossenhaaspuntjes uit het mooiste stuk van het rund, dat proeft u meteen!

 

Je hoeft er geen honger voor te hebben, maar bij een het zien van een lekker stuk vlees krijg je het gevoel dat je al drie weken niet hebt gegeten. Herkenbaar? Dan valt u helemaal van uw stoel als u de ossenhaaspuntjes van Beef&Steak ziet! Bij deze online slager bestelt u verschillende soorten ossenhaaspuntjes van Aberdeen- of zelfs de befaamde Wagyu runderen. Of maak de maaltijd nog wat specialer met 21 dagen gerijpte, dry-age ossenhaaspuntjes. Lekker, die extra bite! Het vlees wordt voor verzending in stukjes gesneden dus het bereiden van een heerlijke maaltijd neemt weinig tijd in beslag. Weet u nog niet wat u de dagen erna gaat eten? Neem dan een kijkje bij de eendenborstfilet en de lamsvlees opties op de website van Beef&Steak. Vetarm, lekker mals, en u zet wederom een culinair hoogstandje op tafel!