facebooktwitter
in Woningen - 18 sep, 2018
by - no comments
In de showroom van de specialist krijgt u interieuradvies voor een landelijke stijl

Wilt u uw huis inrichten in landelijke stijl en wilt u hier interieuradvies over ontvangen? Chopard Interieur uit Oisterwijk helpt u graag verder. Dit bedrijf is gevestigd in een oud, negentiende-eeuws pand in het hart van het charmante winkeldorp. In de showroom vindt u een uitgebreide collectie meubelen, exclusieve interieurstoffen en woonaccessoires. De vriendelijke medewerkers geven u altijd vrijblijvend advies op maat. Zo vindt u altijd iets dat past bij de landelijke en warme sfeer van uw woonkamer. U wordt begeleid tijdens het gehele proces, van interieurontwerp tot uitvoer. Bezoek de showroom voor een persoonlijk gesprek en bespreek uw woonwensen.

Doe inspiratie op en krijg interieuradvies voor een landelijke stijl

Het is tijd voor nieuwe meubels in huis, want u bent hier wel op uitgekeken. Chopard Interieur geeft u graag advies wanneer u een landelijke stijl wilt. De showroom geeft u een goed beeld van de mogelijkheden voor uw interieur. Wilt u een nieuwe bank, een gestreepte fauteuil of een op maat gemaakte eettafel? Bij de specialist slaagt u zeker voor nieuwe meubels. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat u altijd iets vindt dat bij u en uw woning past. Liever uw meubels een tweede leven geven? Ook dit is mogelijk bij Chopard Interieur. U kunt uw meubels laten herstofferen. Dit gebeurt altijd door een deskundige stoffeerder en met exclusieve interieurstoffen. U krijgt een persoonlijk ontwerp door het ontwerpbureau.

Geef uw interieur een boost met de exclusieve interieurstoffen

Bij Chopard Interieur vindt u een grote collectie meubels, stoffen en accessoires om uw interieur op te frissen. Zijn uw meubels op zich goed maar wilt u ze een nieuwe uitstraling geven? Kies er dan voor om uw meubelen te herstofferen met een van de exclusieve interieurstoffen. Zo geeft u meubels een tweede leven en maakt u ze weer eigentijds. Er wordt gebruikgemaakt van de beste materialen, zo geniet u jarenlang van uw hergestoffeerde bank of fauteuil. Kunt u niet kiezen tussen de exclusieve interieurstoffen? Ontvang dan interieuradvies en de specialist zorgt ervoor dat er een bijvoorbeeld landelijke stijl wordt gecreëerd in uw huis.