facebooktwitter
in Woningen - 11 sep, 2018
by - no comments
Interieuradvies voor de kamers van uw huis niet ver van Rotterdam

Bij het woord interieur denkt u misschien enkel aan het kiezen van de juiste meubelen en de juiste inrichting voor de kamers van uw huis. Maar er is veel meer mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lichtplan, een materialenplan en stylingplan? Dit zijn allemaal voorbeelden waarvoor u bij Bergers Interieurs aan het juiste adres bent. U weet door middel van professioneel advies zeker dat alle elementen die u in de showroom kunt kopen perfect afgestemd zijn op elkaar. Benieuwd naar het gevarieerde aanbod waar u uit kunt kiezen? Bekijk de mogelijkheden op het gebied van meubilair en stoffering alvast online of bezoek voor interieuradvies de royale showroom in Berkel en Rodenrijs nabij Rotterdam.

Interieuradvies op maat in de regio van Rotterdam

Zoekt u persoonlijk interieuradvies op maat in de regio Rotterdam voor een modern of net een klassiek interieur? Dat kan als u de inspirerende showroom van Bergers Interieurs bezoekt. Hier wordt veel aandacht besteed aan het maken van een interieurontwerp, waarbij de plattegrond van uw woning het uitgangspunt vormt. Bent u niet in het bezit van een plattegrond? In dat geval zijn de stylisten ook in staat om uw woning nauwkeurig op te meten. Wilt u graag interieuradvies in onze showroom nabij Rotterdam voor uw woonkamer, slaapkamer of is een andere ruimte toe aan verandering? In alle gevallen bent u ervan verzekerd dat de stoffering én het meubilair naadloos op elkaar aansluiten.

Stoffering is de finishing touch voor interieuradvies, niet ver van Rotterdam

De sfeer en het gevoel van een ruimte wordt mee bepaald door de aanwezige meubels. Maar wist u dat ook de stoffering van de kamer een belangrijke rol speelt? Het brengt comfort, accentueert een bepaalde sfeer én draagt bij aan een betere akoestiek. Heeft u hier al eens over nagedacht? Stoffering is de “Finishing Touch” van elke woning. Breng daarom voor interieuradvies in Rotterdam een bezoek aan de uitgebreide stalenkamer in Berkel in Rodenrijs, niet ver van Rotterdam. Hier kiest u uit een breed aanbod van onder meer gordijnen, vitrages en bekleding van meubelen. Hoogwaardige materialen van merken zoals Christian Fischbacher, Chivasso, JAB, Dedar en Sahco zorgen ervoor dat uw interieur tot in de puntjes is verzorgd.