facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
by - no comments
Interieurprojecten voor kantoren met GRIP

Bent u toe aan een verandering in het interieur van uw kantoor? Heeft u interesse in een duurzaam kantoor? GRIP interieurprojecten zorgt voor een complete service voor het ontwerpen, verbouwen en inrichten van uw kantoor. Wij zorgen voor de mooiste ontwerpen met oog voor functionaliteit en kwaliteit. Het budget en de planning worden daarbij niet vergeten. Een nieuw kantoor interieur zal uw inspireren en zorgt voor een hele nieuwe werkervaring. 

Het proces van de interieurprojecten 

De interieurprojecten beginnen bij een concept ontwerp. Deze bestaat uit een medewerkersonderzoek, plattegronden en 3D-visualisatie. Tijdens het ontwerp zorgen we ervoor dat het budget en planning nauw meegenomen wordt. Ook de kwaliteit vinden wij een erg belangrijk onderdeel van het interieur. We zorgen dat de ontwerpen goed aansluiten bij de wensen van de klanten. Tijdens de realisatie van het ontwerp worden de technische details duidelijk. De maatvoering en specificaties worden door de ontwerpers zorgvuldig bepaald. De realisatie van het verbouwen van het kantoor wordt efficiënt uitgevoerd. GRIP biedt de beste bouwbegeleiding, planning en oplevering hierbij.  

Uitstraling en functionaliteit

De architecten hebben ervaring met het ontwerpen van interieurprojecten met verschillende doeleinden: nieuwe werkplekken, kantoor interieur, verbouwplanning, verhuizing en bouwbegeleiding. Cultuur, vormgeving en functionaliteit worden samengebracht in een integraal ontwerp. Een integraal ontwerp draag daadwerkelijk bij aan dagelijkse processen op de werkvloer. Binnen ons team wordt samengewerkt om de mooiste interieur ontwerpen te creëren met voldoende uitstraling en functionaliteit. De interieurarchitect, project manager en technisch tekenaar werken nauw samen om het mooiste resultaat te realiseren! 

Service van GRIP 

Onze architecten zorgen voor de mooiste ontwerpen terwijl binnen de kaders van begroting en planning wordt gebleven. Een realistische begroting wordt gerealiseerd en constant meegenomen in het proces van het interieurproject. De interieurarchitecten zijn onafhankelijk en realistisch. Onze service zorgt ervoor dat vertragingen in de planning zo min mogelijk schade brengen aan de verbouwing. De verbouwing zal u weinig zorgen brengen, wij verzorgen het ontwerp en verbouwing tot in de puntjes voor u. Het interieurproject zal u en uw werknemers gegarandeerd veel plezier bezorgen! Bent u van plan om uw kantoor of huis te verbouwen? GRIP helpt u door middel van een Quick scan. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met onze ontwerpers. GRIP staat klaar om nieuwe energie in uw kantoor te blazen!