Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Aanbiedingen

Kan Sony met haar nieuwe smartwatch de concurrentie aan gaan met Samsung?

Sony smartwatch 3 is een draagbaar apparaat dat op dezelfde manier functioneert als uw smartphone, het is aanpasbaar aan uw pols. Omdat het verkrijgbaar is in verschillende kleuren, stijl en bands. Het heeft de beste prijs op de markt en biedt ook de beste functies. Het wordt niet opnieuw en opnieuw gestart of er is geen probleem om verbinding te maken met uw telefoon. Tegenwoordig concurreert Sony zelfs tegen de meest geliefde Samsung smartwatches, deze worden in Nederland veel gekocht en Sony wil daar een tegen antwoord op geven.

Als Sony Smartwatch 3 is een van de beste smartwatch op de markt en heeft een enorme nieuwe markt voor het grootste technologiebedrijf. Omdat het verbinding maakt met je telefoon via Bluetooth. U kunt hier een alarm op instellen, u kunt uw dagelijkse meldingen krijgen. Het vertelt je ook via een app over je gezondheid en conditie. Het heeft verschillende apps die goed werken met je Android en smartphones.

Omdat er een verscheidenheid aan beste smartwatches op de markt is, zijn dit Huawei Watch, Samsung Gear S2, Tag Heuer Connected, Apple Watch, Sony SmartWatch 3, Asus ZenWatch 2, Pebble Time, Pebble Time Steel, Garmin Vivoactive en een aantal andere smartwatches. beschikbaar in de markt. , Sony smartwatch 3 staat bekend om zijn beste Android-wear-optie.

http://www.youtube.com/watch?v=WU7TOmPjMPU

Waarom sony smartwatch 3 kopen?

Voordat we de functies, voordelen en specificaties van Sony Smartwatch 3 bespreken, rijst in de geest van een lezer de vraag: Waarom sony smartwatch 3 kopen?

Wat zijn de functies die deze smartwatch uniek en prominent maken?

U kunt de antwoorden op deze vragen krijgen door de details van deze Sony Smartwatch 3 te lezen en zult gemotiveerd raken om het te kopen vanwege de beste functies en de verstelbare polsband.

Sony smartwatch 3 is een Android-smartwatch die draagbaar en instelbaar is volgens uw pols. U kunt alle informatie in één oogopslag bekijken. Het geeft je meldingen over het weer, berichten, vluchtgegevens en tips. De functie die het uniek maakt, is dat het werkt op uw spraakopdracht en de taak zal uitvoeren.

Sony Smartwatch 3

Kenmerken :

 • Het heeft een GPS-verbinding
 • Het scherm is saai vergeleken met andere smartwatches
 • Het wordt geleverd met koptelefoon
 • De riem is gemaakt van staal

Je kunt een lijst maken met dingen die je op een dag wilt doen en de melding op deze Sony SmartWatch 3 in één oogopslag krijgen. U kunt uw smartwatch verbinden met uw smartphone via de connectiviteit die Bluetooth, Wi-Fi en andere manieren is.

U kunt uw telefoon thuis laten en verschillende functies bedienen via deze smartwatch, en al uw trainingen volgen terwijl u uw telefoon thuis laat.

Omdat het verkrijgbaar is in verschillende kleuren, in stijl en in stalen banden. Het heeft de beste prijs op de markt en biedt ook de beste functies.

Lifelog:

Het registreert je bewegingen, communicatie en je afbeeldingen. U kunt de informatie over uw dagelijkse routine krijgen via deze Sony SmartWatch 3.

http://www.youtube.com/watch?v=WU7TOmPjMPU

Golfshot:

Aangezien sony smartwatch 3 zeer nuttig is tijdens het golfen omdat het u alle details geeft, zoals de afstand van het gat tot u, gatgevaren en schiettracering, werkt het via de GPS die beschikbaar is in uw smartwatch.

Fitness alert:

Terwijl het door de GPS werkt en je loopafstand en je route volgt, wordt je hele training opgeslagen. Je kunt het na thuiskomst bij ons controleren.

Camera:

Sony smartwatch 3 kan de beste selfies, groepsfoto’s maken en kan ook video’s opnemen.

Kenmerken van Sony Smartwatch 3:

 • Android ™ -kleding
 • Android 4.3
 • Het is waterbestendig
 • Het heeft 512 MB RAM, 4 GB eMMC
 • Het heeft de beste sensor erin: een omgevingslichtsensor, gaspedaal, kompas en GPS.
 • Het heeft een goede batterijduur en kan bij normaal gebruik tot 2 dagen werken.
 • De batterij is 420mA.
 • Het heeft een verscheidenheid aan polsriempjes die afzonderlijk verkrijgbaar zijn.
 • Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook verkrijgbaar in roestvrij staal en leer.
 • Het wordt bestuurd door je stem en voert een taak uit via je stem
 • Het heeft aan en uit-toets
 • Het is verbonden met uw smartwatch via Bluetooth, Wi-Fi , micro USB en NFC
https://www.iiav.nl/smartwatch/