facebooktwitter
by - no comments
Kies bij het outsourcen van IT een bedrijf dat ervaring heeft binnen uw branche

Bij de outsourcing van IT heeft u een bedrijf nodig dat weet hoe de ICT-infrastructuren in uw branche over het algemeen zijn opgebouwd. Daarmee gaat het werk ook een stuk sneller. Dat is de reden dat u in zee gaat met een volwaardige IT Service Provider. Naast de outsourcing van IT kan een complete IT-dienstverlener u ook op diverse andere gebieden uitstekend van dienst zijn. Bent u van plan om te gaan werken in de Cloud? Of heeft u per direct een vakkundige ICT-medewerker nodig? In beide gevallen kunt u bij uw volwaardige IT Service Provider terecht. U wordt altijd op een professionele, pragmatische en vooral persoonlijke wijze bijgestaan.

IT outsourcen bij de lokale overheid, want kleine veranderingen kunnen grote gevolgen hebben

Iedere reis begint met de eerste stap. Een beetje cliché maar wel waar. Zie de digitalisering van de overheid ook als een reis. Dat kan klein beginnen maar kan uiteindelijk grote gevolgen hebben. Ondanks de bezuinigingen blijft het voor gemeentelijke en provinciale overheden belangrijk om te innoveren. De verregaande kennis en ervaring van een gespecialiseerde IT-dienstverlener kan juist dan een groot verschil maken. Het outsourcen van IT is bijvoorbeeld ideaal om de juiste digitaliseringslag te maken. Steeds meer zaken kunnen tegenwoordig immers digitaal afgehandeld worden door bedrijven en burgers. Ook de werknemers van lokale overheden hebben wensen op het gebied van digitalisering. Een specialist in outsourcing van IT kan er onder meer voor zorgen dat er plaats- en tijdonafhankelijk gewerkt kan worden.

Modulair opgebouwde oplossingen op het gebied van outsourcing IT

Het modulair outsourcen van uw IT betekent in gewone mensentaal dat u niet uw gehele IT-infrastructuur uit handen geeft, maar begint met bepaalde modules. Dat wil zeggen dat u verzekerd bent van een optimale combinatie tussen capaciteit en flexibiliteit. U kunt onder andere kiezen voor Network Management, Server Management, Werkplekbeheer en Application Management. Daarnaast heeft u bij een specialist van middelgrote omvang ook de garantie op een service op maat en een persoonlijke aanpak. Of u nu de accountmanager of de servicedesk nodig heeft, de vakkundige medewerkers staan altijd voor u klaar. Het outsourcen van IT met een menselijk karakter, dat is waar de IT-dienstverlener voor staat.