facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
in Woning en Tuin - 25 okt, 2018
by - no comments
Koop veelzijdig Douglas hout bij de online houthandel

Bent u op zoek naar een houtsoort die tegen een stootje kan? Heeft u hout nodig voor een buitenconstructie zoals veranda of hut? Kies dan voor Douglas hout om uw gebouwtje op te trekken. Douglas hout is zeer veelzijdig en uitermate bestand tegen verschillende weerstypes. U hoeft bovendien niet naar de winkel te trekken om de nodige hoeveelheid Douglas hout te gaan kopen. Bij Tuinhout Compleet bestelt u dit in enkele klikken al online. Handig, nietwaar? Uw bestelling wordt vervolgens gewoon bij u thuis geleverd. Dat al binnen 10 werkdagen. Zo hoeft u er niet aan te sleuren en zeker geen grotere auto of aanhangwagen te huren voor het vervoer.

Douglas hout in verschillende vormen en maten bij de specialist

Bent u op zoek naar sterk Douglas hout? Afhankelijk van wat u gaat bouwen, heeft u het hout echter nodig in een andere vorm of uitvoering. Gelukkig vindt u bij een online specialist als Tuinhout Compleet een ruim aanbod met alles wat u nodig heeft. Denk daarbij aan balkhout en planken, maar ook profielplanken voor een blokhut. Wilt u ramen, deuren of een gevel met Douglas hout? Het kan allemaal. Al het hout bij deze specialist is afkomstig van Douglas sparren in Europa. Het wordt ook enkel geïmporteerd van zagerijen met een PEFC certificaat. Zo weet u dat uw hout uit een goede bron komt.

Al uw hout zoals Douglas hout en eikenhout koopt u hier

Douglas hout is veelzijdig en zeer geschikt voor bovenstaande constructies dankzij zijn sterkte en stabiliteit. Misschien zoekt u echter ander hout, met een unieke uitstraling en grote duurzaamheid? Dat vindt u ook bij Tuinhout Compleet! Het aanbod bevat bijvoorbeeld ook prachtig eikenhout voor veelzijdige buitentoepassingen. Dit hout is perfect voor schuttingen, gevels, veranda’s en meer. Ook dit hout wordt enkel aangekocht van zagerijen met een PEFC certificaat. Bovendien heeft het eikenhout het label van kwaliteitsklasse QPA/1 waardoor er bijna geen noesten in zitten. Zo kunt u dit eikenhout makkelijk bewerken en gebruiken voor uw buitenproject. Ontdek dit en meer op de website van de online houtspecialist.