Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Aanbiedingen

Koopgids Smoothie Maker: Hoe Kies Je De Aller Beste? – 2022

Laten we eens kijken naar een aantal van de dingen die je moet zoeken bij de aankoop van een smoothie maker. Je kunt er ook voor kiezen om te gaan voor een smoothie blender,  een apparaat dat je zeker niet teleur zal stellen! 

 

Er zijn verschillende punten waar je rekening mee moet houden bij de aankoop van een smoothie bender of een smootie maker. 

Krachtige motor met hoge snelheid

Een van de belangrijkste dingen die je nodig hebt om te kijken naar in een blender voor smoothies is een krachtige high-speed motor. Een snelle motor zorgt ervoor dat je bevroren fruit, groenten en ijs kunt hakken en mixen, wat een langzamer bewegend mes zou tegenhouden. Blender motoren zijn meestal het elektrische type dat gebruik maakt van een spoel van draad en een magneet samen met elektriciteit om de draaiende beweging te creëren. Dit type motor wordt vaak beoordeeld in watt in plaats van in paardenkracht. Meer watt betekent meer vermogen.

 

Omdat we met onze blender veel ijs en diepvriesfruit en -groenten gaan hakken, moeten we op zoek naar een blender met een motor van 500 watt of meer.

 

Verschillende snelheden

Zoek naar een blender met verschillende snelheden om de verschillende taken beter aan te kunnen. Probeer een blender te vinden met ten minste 3 standen voor de meeste veelzijdigheid.

 

Pulsatie

Sommige blenders hebben een handige pulsfunctie die kan helpen bij het starten van het blenden en bij het nauwkeurig blenden.

 

Grootte van de kan

Bij het maken van smoothies zal de grootte van de kan een belangrijke factor zijn bij de uiteindelijke keuze. De grootte die u nodig heeft is afhankelijk van hoe vaak u hem gaat gebruiken. Als u hem vaak gebruikt, kan het vervelend worden om elke keer dat u een shake wilt maken, het hele proces van het mixen te doorlopen. Het aantal mensen dat aan uw smoothies deelneemt, is ook van invloed op de grootte van de kan die u nodig hebt.

 

Wij adviseren een kan van ten minste 32 ounce om de beste ervaring te krijgen bij het maken van smoothies en om al uw bases gedekt te hebben. Als je alleen bent, en je smoothies zijn gemakkelijk te maken, kunt u kiezen voor een kleinere, maar 32 ounces en hoger is een uitstekende plek om te beginnen.

 

Plastic vs. Glas

Bij de keuze tussen plastic en glas, zijn er een aantal belangrijke verschillen te overwegen.

 

Glas weegt veel meer dan plastic en is gevoelig voor barsten en versplinteren.

Plastic is poreus en kan kleuren, smaken en geuren absorberen die moeilijk te verwijderen zijn.

Plastic wordt na verloop van tijd broos en kan barsten of breken.

Plastic is moeilijker schoon te maken dan glas, en je bent meer beperkt in de soorten schoonmaakmiddelen die je kunt gebruiken.

Een bieten smoothie

 

Duurzaamheid

Elke dag smoothies blenden eist zijn tol van je blender en er eentje bezitten die tegen een stootje kan is essentieel. Zoek naar een blender die gemaakt is van hoogwaardige materialen en geschikt is voor dagelijks gebruik.

 

Schoonmaken

Het is essentieel dat u uw blender goed kunt schoonmaken. We moeten in staat zijn om alle messen en hulpstukken te verwijderen. We zullen ook moeten bedenken hoe we het voorpaneel gaan schoonmaken.

 

Metalen basis

Hoewel een metalen basis weinig invloed heeft op de functionaliteit van uw blender, is het vaak een teken van beter vakmanschap in vergelijking met een blender met een plastic basis.

 

Bedieningsgemak

Veel van de nieuwe moderne ontwerpen hebben een overvloed aan functies, maar de bruikbaarheid kan een slechte wending nemen als het moeilijk wordt om te begrijpen hoe je alle functies moet gebruiken.

 

Conclusie voor het kopen van een smoothie maker of smoothie blender:

Nu je onze reviews en onze koopgids hebt doorgenomen, hopen we dat je je zekerder voelt over je toekomstige aankoop. Wij blijven bij onze keuze dat de Ninja Mega Kitchen System de beste smoothie blender is. Hij beschikt over een sterke motor, twee blenderkruiken, gestapelde messen, eenvoudig schoonmaken en een smoothieglas. Deze eigenschappen zijn moeilijk te verslaan. Voor de beste prijs smoothie blender, raden wij de NutriBullet Pro NB9-1301. Het is een zeer krachtige enkele smoothie maker die bevoegdheden door alle ingrediënten en zal niet breken de bank.

 

Hopelijk heeft onze kopershandleiding je laten zien waar je op moet letten als je zelf nog meer inkopen moet doen. 

 

Liever een sapcentrifuge in plaats van een blender? Dat kan natuurlijk ook! Hieronder de beste tips voor het kopen van een sap pers of een sap centrifuge

 

Waarom sap?

  • Verse sap is de 15-minuten express voedingsstof voor gezondheid.

 

Velen van ons hebben een verminderde spijsvertering, waardoor ons lichaam minder goed in staat is voedingsstoffen uit groenten op te nemen. Verse sappen komen direct in de bloedbaan terecht en worden daarom beschouwd als een 15-minuten durende expressie van voedingsstoffen naar gezondheid. Helaas bevatten in de winkel gekochte sappen vrijwel geen voedingsstoffen als gevolg van het pasteurisatieproces.

 

  • Sap maken het mogelijk een grote verscheidenheid aan groenten en fruit aan uw dieet toe te voegen.

 

Velen van ons eten elke dag dezelfde groenten en fruit of erger nog, eten er zelfs niet regelmatig een! Met sap kun je genieten van een grote verscheidenheid aan groenten die je niet graag in hun geheel eet. Juicen is ook de perfecte manier om de aanbevolen dagelijkse portie groenten binnen te krijgen.

 

  • Vers sap biedt ongelooflijke voordelen voor de gezondheid.

 

Na het regelmatig consumeren van vers geperste groentesappen, die zeer alkaliserend zijn, zult u een verbeterde energie, spijsvertering en mentale helderheid ervaren, een zuiverder huid en een algeheel gevoel van welzijn.

 

Centrifugeren of koud persen?

 

Er zijn vele soorten sapcentrifuges verkrijgbaar, variërend in kwaliteit en prijs. Een goedkopere centrifuges juicer kan een goede plek zijn om te beginnen voor beginners en is zeker beter dan helemaal niet juicen als andere modellen onbetaalbaar zijn.

 

Een koude pers sapcentrifuge (ook bekend als een masticating of slow juicer) zal echter een superieure kwaliteit sap produceren en stelt u in staat om meer uit uw fruit en groenten te halen, waardoor u op de lange termijn geld bespaart.

 

Centrifugale sapcentrifuges

Centrifuges zijn algemeen verkrijgbaar in de detailhandel en zijn het goedkoopst in aanschaf. Deze machines extraheren sap door groenten en fruit te verpulveren tegen een rond snijblad dat zeer snel ronddraait tegen een metalen zeef. De centrifugaalkracht die door de draaiende beweging van het snijvlak wordt opgewekt, scheidt het sap van de pulp.

 

Koudperssapcentrifuges

Deze machines werken via een masticerende (kauwende) of koude pers methode om een sap te produceren dat superieur is aan hun centrifugale tegenhangers. In tegenstelling tot de grove extractie en hoge snelheden van centrifuges, werken cold press sapcentrifuges op lagere snelheden en persen ze fruit en groenten zachtjes samen om het sap eruit te persen. Hoewel ze duurder zijn, leveren ze door hun langzamere en grondigere extractie een sap van betere kwaliteit op, en meer sap.

 

Waar moet ik op letten bij het kopen van een sapcentrifuge?

Als we op zoek zijn naar de perfecte sapcentrifuge, zijn dit onze non-negotiabelen:

 

  • In staat om notenmelk te maken.

  • Gemakkelijk schoon te maken en weinig geluid.

  • Koudgeperst, om superieur sap te produceren.

  • Kan goed fruit persen, ook zachte soorten.

  • Gemakkelijk sap kunnen maken van alle groenten, kruiden en grassen (met een hoge opbrengst).

  • Lage snelheid (tpm), om oxidatie te minimaliseren en een langer houdbaar sap te produceren.

  • We hebben de balans opgemaakt, en alles bij elkaar genomen zijn koudgeperste sapcentrifuges de meest superieure die je kunt kopen.