facebooktwitter
in Beauty en verzorging - 07 mei, 2018
by - no comments
Laat uw klanten lang van verzorgde nagels genieten met de producten van Crystal Nails

Als u voor uw klanten kiest voor gellak profiteren zij van diverse voordelen. Bij een professionele groothandel bestelt u dit product voor een scherpe prijs en daarnaast blijft het ook nog eens lang zitten. Steeds vaker kiezen mensen daardoor voor een gellak. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of zodra de vakantie voor de deur staat. Een gemiddelde gellak blijft namelijk 3 á 4 weken zitten. Uiteraard wilt u in uw salon gellak aanbieden die deze duur garandeert. Bij Webshopnagelproducten heeft u genoeg keuze uit de mooiste kleuren. Ga voor felle kleuren tijdens het zomerseizoen en warme kleuren met een glitter voor de feestmaanden in de winter. Maar ook base coats, top coats en lampen behoren tot het assortiment.

Gratis verzending bij besteding vanaf €50,- aan Crystal Nails producten

Tijdens de feestmaanden of de vakantieperiode bent u helemaal volgepland. Veel mensen willen er tijdens deze periode verzorgd uitzien. Als u nieuwe producten nodig heeft voor uw salon, heeft u niet altijd tijd om naar de winkel te gaan. Is het dan niet prettig dat u uw producten online kunt bestellen én dat deze ook nog eens gratis worden toegestuurd? In de webshop van Webshopnagelproducten vindt u werkelijk alles om uw salon te voorzien van hoge kwaliteit producten. Koop een extra gellak met een glitter, schaf extra UV-lampen aan als u uit gaat breiden of koop extra werkmaterialen. Plaatst u een bestelling van €50,- of meer? Dan wordt de bestelling gratis naar u toegestuurd.

Met de juiste benodigdheden van Crystal Nails zet u een prachtige set nagels bij uw klanten

Voorafgaand aan de nagels voorzien van een kleur wordt er een uitgebreid proces uitgevoerd. De nagels worden eerst goed verzorgd. Een manicure is hiervan een goed voorbeeld. Door de benodigdheden als nagelvijlen, voorbereidende vloeistoffen en nagelriemknippers aan te schaffen, biedt u uw klanten het totaalpakket. Combineer deze accessoires met een armsteun voor een ontspannen behandeling bij de klant en maak de behandeling compleet met tafeldoekjes en nailwipes. Deze producten en meer koopt u bij Webshopnagelproducten, dé groothandel voor nagelstylistes. Of u nu net komt kijken of jarenlang ervaring heeft in uw eigen salon: bij de groothandel koopt u zowel starterkits als aanvullingen.