facebooktwitter
in Dieren - 31 jul, 2018
by - no comments
Maak iedere barbecue geslaagd met Picanha vlees

Of er nu een gezellige barbecue op de planning staat. Of een etentje binnen. Als echte liefhebber van spareribs bent u ongetwijfeld regelmatig te vinden in plaatselijke restaurants die onbeperkt spareribs serveren. Gezellig met vrienden de hele avond genieten van spareribs in verschillende smaken. Wat nu, als we u zouden vertellen dat u deze overheerlijke spareribs ook zelf kunt maken? De lekkerste spareribs bestelt u bij de online leverancier Beef&Steak en bereidt u eenvoudig op de barbecue. Voortaan organiseert u de gezellige sparerib-avonden met vrienden gewoon thuis. En houdt u van wat meer variatie? Wat dacht u er dan van om naast spareribs ook Boston Butt en Picanha te bestellen? Bij de specialist vindt u het allemaal.

Met genoeg geduld bereidt u de lekkerste Boston Butt

Het assortiment van Beef&Steak is zeer divers. Waar is uw favoriete stuk vlees? Lijkt het u heerlijk om binnenkort zelf Boston Butt te gaan bereiden op de barbecue? Dan hebben wij een belangrijke tip voor u: heb geduld. Dit heerlijk malse vlees is op zijn lekkerst wanneer het langzaam gegaard is op een barbecue of in een oven. Het principe werkt eigenlijk hetzelfde als bij draadjesvlees. Door de langzame garing op lage temperatuur verandert het aanwezige collageen in gelatine. Hierdoor wordt het vlees zo zacht dat u het gemakkelijk met twee vorken uit elkaar trekt. De temperatuur van het vlees mag niet boven de 120 graden Celsius uitkomen. Voor het maken van pulled pork moet u minstens 6 uur uittrekken. Heeft u echter een groot stuk vlees? Dan kost het meer tijd, soms wel 16 uur. Het duurt even, maar dan heeft u ook wat! En zoekt u nog naar lekker vlees om uw barbecue avond compleet te maken? Met Picanha en verschillende soorten spareribs zit u sowieso goed.

De Boston Butt, wat is dat eigenlijk precies?

Steeds meer mensen kiezen voor Picanha vlees en de Boston Butt. En dat is niet zo vreemd. Denkt u bij de naam Boston Butt meteen aan de kont van een varken? Met u zijn er veel anderen mensen die dit beeld hebben. Niets is echter minder waar. Boston Butt is het bovenste deel van de varkensschouder en wordt gesneden met een stukje schouderblad. Waar de naam dan vandaan komt? Een butt, is een houten vaatje dat in Boston werd gebruikt om varkensvlees in te bewaren en vervoeren. Hoewel we het vlees tegenwoordig op andere manieren vers houden, is de naam traditioneel hetzelfde gebleven. Boston Butt is het meest geschikt om pulled pork te maken. Dit vlees mag echt niet ontbreken tijdens uw volgende barbecueavond. Bestel uw Boston Butt én andere soorten vlees zoals spareribs en Picanha bij een online leverancier zoals Beef&Steak.