facebooktwitter
in Woningen - 13 sep, 2018
by - no comments
Met professionele monteurs geniet u snel van uw vloerisolatie met pur

Schakelt u professionals in voor het aanbrengen van vloerisolatie met pur? Dan weet u zeker dat het snel en op de juiste manier gebeurt. Van de Bunt Isolatietechniek B.V. zorgt ervoor dat u snel geniet van uw vloerisolatie met pur. Als eerste worden er twee-componenten hardschuim tegen de onderzijde van de beganegrondvloer gesprayd. Al binnen enkele seconde wordt het materiaal hard. Na de werkzaamheden kunt u binnen een korte tijd weer uw woning betreden om te genieten van een perfecte isolatie. Vloerisolatie met pur is toe te passen op zowel houten- als betonnen vloeren. Zorg ervoor dat het nooit meer koud is bij u thuis en rekening direct af met vocht in de kruipruimte.

Wat is het verschil tussen bodem- en vloerisolatie met pur?

Weet u wat het verschil is tussen bodem- en vloerisolatie met pur? Neem contact op met een ervaren bedrijf als Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Zij weten gegarandeerd het antwoord. Bij vloerisolatie met pur wordt er aan de onderkant van de beganegrondvloer een isolatielaag aangebracht. Wel moet uw kruipruimte ongeveer 50 centimeter diep zijn en mag er geen vocht aanwezig zijn. Is dit bij u niet het geval? Dan kiest u voor bodemisolatie. Bij deze variant wordt de isolatielaag aan de bodem van de kruipruimte aangebracht, waardoor het vocht in de woning minder wordt en u er altijd warm bijzit.

Kies voor vloerisolatie met pur en krijg er tal van voordelen voor terug

Wilt u uw huis ook aanpakken? Kies dan voor vloerisolatie met pur, een stabiel en vormvast product. Vooral wanneer het in de winter ook binnen lijkt te vriezen, is het verstandig om een professioneel bedrijf zoals Van de Bunt Isolatietechniek B.V. in te schakelen zodat u er weer warm bijzit. Kies voor vloerisolatie met pur en ga voor een maximale isolatiewaarde in huis. Wordt uw vloer in de winter maar niet warm en lijkt het net of u over ijs loopt? Gun uzelf dan meer comfort en breng de warmte terug in uw huis. Tel daarbij op dat schimmels, rot en vocht geen schijn van kans meer maken en u begrijpt zelf waarom u er goed aan doet om te kiezen voor vloerisolatie met pur.