Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de nieuwste trends en technieken op het gebied van haren!

Als vrouw willen we allemaal goed voor de dag komen en er op ons best uitzien. We besteden dan ook veel aandacht aan ons haar, want ons haar is een essentieel onderdeel van onze uitstraling. Het is dan ook niet gek dat we altijd op zoek zijn naar de beste producten en technieken om ons haar te verzorgen en stylen. In deze blog gaan we het hebben over de nieuwste trends en technieken op het gebied van haren, in het bijzonder de producten van Wella Professionals. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe haarkleur of een nieuwe styling techniek, in deze blog vind je alles wat je nodig hebt.

 

Ontdek de nieuwste haarkleurtrends

Als je op zoek bent naar de nieuwste haarkleurtrends, is de Illumina Color van Wella Professionals zeker een aanrader. Dit is namelijk een haarkleur die je haar op een unieke manier laat stralen. Deze haarkleur gel geeft je haar een glanzende uitstraling en zorgt voor een intensere kleurbeleving. De kleurformule bevat ook minerale micropartikels, waardoor je haar minder beschadigt raakt en dus gezonder blijft.

 

Maak kennis met de nieuwe stylingproducten

Als je op zoek bent naar de nieuwste stylingproducten, dan moet je zeker eens de EIMI lijn van Wella Professionals bekijken. Deze lijn omvat verschillende producten, zoals de Pearl Styler, Perfect Setting en Dynamic Fix. De Pearl Styler is een stylinggel die je haar versterkt en zorgt voor een langdurige houvast. Perfect Setting is een spray die je haar bescherming biedt tegen hitte en tegelijkertijd zorgt voor meer volume en glans. Dynamic Fix is een haarspray die je haar beschermt tegen vocht en de hele dag door voor een sterke hold zorgt.

 

Ontdek de nieuwste styling technieken

Op het gebied van styling technieken zijn er constant nieuwe ontwikkelingen en Wella Professionals speelt hierop in met de nieuwste Wella Color DJ techniek. Deze techniek heeft als doel klanten te inspireren om innovatieve haarkleuren te verkennen die het beste bij hun persoonlijke stijl passen. De techniek begint met een kleur assessment en stelt dan een persoonlijk kleurenprofiel op, waarbij je ook de meest geschikte Wella-producten voor jouw haar krijgt voorgeschreven.

 

https://salontopper.nl