Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Auto's en Motoren

Snel je theoriecertificaat in the pocket met 123-Theorie!

Ben jij op zoek naar een auto theoriecursus in Amsterdam die niet te lang duurt en goed te volgen is? Wij, 123-Theorie, bieden die cursus aan. Iedereen, maar dan ook echt iedereen, kan onze theoriecursus zeer goed volgen. En een fijne bijkomstigheid, onze cursus duurt maar 1 dag!

Of jij nu last hebt van faalangst, theorie aanleren lastig vindt, dyslexie hebt, je lastig kunt concentreren vanwege ADHD, weinig tijd hebt of gewoon geen zin hebt om in je eentje te moeten zwoegen, onze cursus is geschikt voor jou! Door onze unieke lesmethode en relaxte manier van lesgeven is het voor iedereen prima te doen om de les goed te volgen. Een goede inzet van jouw kant is genoeg.

Voor 1 keer vroeg opstaan

De theoriecursus in Amsterdam begint om 07.00. Je moet dus waarschijnlijk voor jouw doen best vroeg opstaan, maar dat is het zeker waard. Daarbij hoef je alleen een vrolijk humeur en je legitimatiebewijs van huis mee te nemen, je hoeft geen lunch te maken en met zware boeken te sjouwen. Dat scheelt weer. Het cursusmateriaal ligt al voor je klaar in het lokaal. Dit zijn overigens geen boeken, hier werken wij namelijk niet mee. De lunch verzorgen wij, compleet met fruit, drinken en broodjes.

Hoe leren we jou de theorie zonder boeken aan?

Als we je niet laten leren uit theorie boeken, hoe leren we je dan in 1 dag de auto theorie aan? Door middel van een klassikale les die goed in elkaar zit, oefen examens en handige tips. De les gaat van start met het doornemen van alle theorie. Dit gebeurt klassikaal en met ondersteuning van beeldmateriaal. Terwijl we jou de theorie aanleren krijg je handige tips en trucs van ons. Met behulp van deze tips en trucs zal je de theorie nog veel beter en makkelijker onthouden. Ook ezelsbruggetjes ontbreken hier niet aan.

Binnen no time heb je alle lesstof prima in je hoofd zitten en kan je onze oefen examens gaan maken. Hiermee kan je goed checken of je alle stof begrijpt, voldoende kent en of je niet in de instink vragen trapt.

Na onze heerlijke lunch is het tijd voor het officiële examen en gaan we met zijn allen naar het CBR in Amsterdam. Doe je best, denk aan de les en je zal zien dat het jou gaat lukken om te slagen voor je theorie examen!

https://www.123-theorie.nl/