facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
in Bedrijven - 09 jul, 2020
by - no comments
Tijdregistratie

Vaak sta je er niet bij stil hoe belangrijk het is om werkuren goed bij te houden en te registreren. Wanneer er een overzicht is die deze zaken weergeeft, heeft iedereen binnen de organisatie hier profijt van. Elke grote organisatie of onderneming heeft een zogeheten urenregistratie. Maar vergis je niet, ook voor kleinere bedrijven, zzp’ers en freelancers is een goede tijdregistratie erg belangrijk. Veel bedrijven, organisaties en ondernemingen doen het nog erg ouderwets. Een simpel Excelbestand of papiertje is gewoon niet genoeg en bovendien gedateerd.

                                                                                                                         

Verspil geen kostbare tijd aan een urenregistratie

We leven in een tijd waarin technologie erg snel gaat en waar er constant veranderingen plaats vinden. Zo ook op het gebied van het online registreren van werkuren. De makkelijkste manier is door gebruik te maken van een app. Keeping bijvoorbeeld heeft een app ontwikkeld die het mogelijk maakt om complete werkweken of aparte werkdagen eenvoudig bij te houden. Heb je meerdere taken op een dag of in een week? Met deze app kun je ook bijhouden hoelang je met elke taak bezig bent. Hierdoor krijg je inzicht in je werk maar kun je ook gemakkelijk uren factureren of uren uitkeren.

Vanaf nu hoeft niemand meer lang bezig te zijn met de urenregistratie! Mede door de efficiëntie van deze app kunnen jij, je collega’s en je bazen zich blijven focussen op hun dagelijkse werk.  Aangezien alles binnen de app automatisch berekend wordt hoef je dus niet bang te zijn voor reken- of telfouten. Iedereen die gebruik maakt van Keeping kan de app binnen enkele seconde openen, gebruiken en vervolgens weer afsluiten. Geen gedoe meer met allerlei losse bestanden of blaadjes maar alles netjes geordend en correct.

 

Waarom je een app moet gaan gebruiken

Ondertussen is het wel duidelijk hoe belangrijk een goede urenregistratie wel niet is. Ook weet je nu dat dit het makkelijkste gedaan kan worden door gebruik te maken van een app. Alle voordelen van zo’n worden hier op een rijtje gezet.

–          Nauwkeurig à De app neemt alles mee. Pauzes worden meegerekend en het aanmaken van een nieuwe registratie is simpel.

 

–          Efficiënt à Er bestaat geen efficiëntere manier om uren bij te houden dan met de app van Keeping.

–          Flexibel à Waar dan ook ten alle tijden beschikbaar.

 

https://keeping.nl/tijdregistratie