Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Aanbiedingen

Van Eldik Ladders

Van Eldik Ladders

De keukentrappen van Van Eldik Ladders zijn verkrijgbaar uit voorraad. Daardoor ga je lekker snel aan de slag met je klus. Natuurlijk is het wel handig om vooraf te bepalen waar je de trap het meeste voor gaat gebruiken. We helpen je graag op weg met het bepalen van de juiste trap voor jouw situatie.

 

Binnen of buiten gebruik van een trap

Een simpele maar belangrijke stap is om te bepalen waar je de trap het meeste gaat gebruiken. Is dat binnen of buiten? Dat is belangrijk als het gaat om de keuze voor het materiaal en voor de hoogte. Aluminium trappen houden kou vast waardoor je in de winter koude handen gaat krijgen bij het gebruik van de trappen. Met hout heb je daar geen last van. Als het gaat om het bepalen van de hoogte moet je rekening houden met het gebruik. Ga je de trap gebruiken om een heg of bomen te snoeien? Houdt dan rekening met de groei van je bomen of struiken. Deze worden natuurlijk hoger. Bepaal welke hoogte je uiteindelijk als hoogste punt zou willen hebben en koop op basis daarvan de juiste trap. Hiermee voorkom je dat je trap te laag is na verloop van jaren. 

 

Opbergen van de keukentrap

Als je van tevoren bepaald waar je de keukentrap uiteindelijk gaat opbergen, weet je hoeveel ruimte je daarvoor beschikbaar hebt. Dat kan bepalend zijn voor de keuze van de trap. Een dubbele trap met treden aan beide zijden neemt meer ruimte in beslag dan een enkele keukentrap. Een plateautrap waarbij de zijkanten doorlopen heeft in de hoogte meer ruimte nodig dan een trap zonder doorlopende steilen. Door dit van tevoren te bepalen voorkom je dat een trap in de weg gaat staan. Of dat je hem op een onhandige plaats moet opbergen waardoor je hem waarschijnlijk minder snel gaat gebruiken.

 

Bordes voor de trap

Overigens zijn er voor de enkele keukentrappen, die met treden aan 1 zijde, handige bordesjes verkrijgbaar. Deze bordessen zijn plankjes die aan de bovenzijde van de trap geplaatst worden. Hierop zet je heel handig een emmer of andere spullen.

 

Je keukentrappen kopen bij Van Eldik Ladders

Met een grote voorraad aan keukentrappen is Van Eldik Ladders uit Ochten de plaats waar je het beste een keukentrap koopt. Jarenlange ervaring in het maken van klimmaterialen zorgen ervoor dat zij het beste advies hebben voor jouw situatie. Ga langs in de werkplaats of bel ze even voor al je vragen over keukentrappen.

 

https://www.vaneldikladders.nl/