facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
in Electronica en Computers - 07 apr, 2020
by - no comments
Vergroot de veiligheid van uw bedrijf met tijdsregistratie

Bent u opzoek naar goede beveiligingsoplossingen voor uw bedrijf? Bekijk dan eens het aanbod van Easy Secure. Deze specialist heeft diverse oplossingen voor het beter beveiligen van een pand. Denk daarbij aan tijdsregistratie, toegangscontrole, aanwezigheidsregistratie, bezoekersregistratie en projectregistratie. De diverse soorten beveiligingsoplossingen worden in verschillende situaties toegepast, maar zorgen allemaal voor het toenemen van de veiligheid. U kunt namelijk precies bijhouden wie er in uw pand aanwezig is. Wilt u weten welke oplossing het meest passend is voor u? Lees dan snel verder!

Diverse soorten systemen

De diverse systemen van Easy Secure zijn allemaal uitstekende toepassingen. Zo wordt de tijdsregistratie op basis van biometrie uitgevoerd. Zo kunnen verschillende zaken op de seconde nauwkeurig bijgehouden worden. Daarnaast is het mogelijk om dit systeem met andere toepassingen te koppelen of de registratie bij te houden door middel van een pas of code. Als u uw bedrijf wilt beveiligen door middel van toegangscontrole kunt u kiezen voor onder andere vingerscans, kaartlezers, codetableaus en gezichtsherkenning. Daarnaast werkt aanwezigheidsregistratie, net zoals tijdsregistratie, met oplossingen op basis van biometrie, een pas of pincode. Als laatste kunt u bij dit bedrijf terecht voor projectregistratie en bezoekersregistratie. Bij projectregistratie kunt u alle informatie rondom een bepaald project overzichtelijk en digitaal in kaart brengen. Een bezoekersregistratie houdt in dat alle bezoekers van uw bedrijf via een softwaresysteem geregistreerd worden. Zo houdt u altijd inzicht in het aantal bezoekers.

Neem contact op en vraag passend advies

Heeft u interesse in het toepassen van een tijdsregistratie of ander soort oplossing in uw bedrijf? Neem dan contact op met Easy Secure. Zij vertellen u alles over de verschillende veiligheidssystemen en kijken samen met u welk systeem het meest geschikt is voor uw situatie. Uiteraard wordt dit volledig afgestemd op uw wensen. De systemen hebben al oplossingen verzorgd voor meer dan 10.000 klanten die zeer tevreden waren. Daarnaast hebben de systemen diverse toepassingsmogelijkheden, zijn ze geschikt voor zowel binnen als buiten en kunnen ze gemakkelijk worden uitgebreid. Klinkt goed toch?

https://www.easysecure.nl