facebooktwitter
by - no comments
Verleen mantelzorg vanuit thuis dankzij een mantelzorgwoning

Voor veel mensen die mantelzorg verlenen of ontvangen is een mantelzorgwoning een ware uitkomst. Als verlener van mantelzorg bent u het ongetwijfeld met ons eens dat dit een lastige en tijdrovende klus is. Keer op keer moet u naar uw ouders of ander familielid toe om zorg te verlenen, daar gaat nogal wat tijd in zitten. Een oplossing hiervoor is om uw ouders bij u thuis te laten inwonen in een speciale mantelzorgwoning. U wilt uw ouders natuurlijk niet zomaar in een schuurtje huisvesten. Integendeel zelfs, u wilt dat uw hulpbehoevende ouders een zo aangenaam mogelijk onderkomen hebben. Daarom is het raadzaam om een specialist als Blommers Bouwsystemen B.V. in te schakelen voor het realiseren van de mantelzorgwoning. Blommers Bouwsystemen B.V. is de ideale partner en biedt niet alleen maatwerk oplossingen voor uw mantelzorgwoning, maar realiseert ook keer op keer de prachtigste gebouwen.

Niet langer een vergunning nodig voor het plaatsen van een mantelzorgwoning

Overweegt u om een mantelzorgwoning te laten bouwen in uw achtertuin? Dan hebben we goed nieuws voor u. U hoeft tegenwoordig niet meer naar de gemeente om een vergunning op te vragen. Het bouwen van een mantelzorgwoning kan nu namelijk gewoon zonder vergunning. U kunt direct naar een bouwbedrijf stappen voor de realisatie van uw mantelzorgwoning. Wel is het nog steeds aan te raden om voor het bouwen van een mantelzorgwoning in zee te gaan met een bedrijf dat op de hoogte is van de regelgeving omtrent mantelzorgwoningen, zoals Blommers Bouwsystemen B.V. Zij hebben in het verleden al diverse prachtige mantelzorgwoningen gerealiseerd en weten daarom ook precies aan welke eisen dit type woning moet voldoen.

Een specialist denkt aan het milieu bij de realisatie van uw mantelzorgwoning

Als u een mantelzorgwoning gaat laten bouwen, is het aan te raden om uitsluitend met een professioneel bedrijf in zee te gaan. Wat dacht u bijvoorbeeld van Blommers Bouwsystemen B.V.? Dit bedrijf is zich continu bewust van de steeds strengere milieueisen die gelden in de bouw. Wanneer u dit bedrijf inschakelt voor bijvoorbeeld de realisatie van een mantelzorgwoning, kunt u ervan uitgaan dat er zekere maatregelen zijn getroffen. Zo werkt dit bedrijf uitsluitend met gerenommeerde leveranciers waar kwaliteit hand in hand gaat met het milieu. Tevens gebruiken ze uitsluitend milieuvriendelijke producten en zorgen ze ervoor dat het bouwafval altijd gescheiden wordt. Hierdoor kunt u erop rekenen dat de mantelzorgwoning die u door dit bedrijf laat bouwen op de meest milieuvriendelijke manier die mogelijk is, wordt gerealiseerd.