Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Aanbiedingen

Vloerverwarming is tegenwoordig steeds normaler

Hoe heerlijk zou het zijn om tijdens de winterdagen met blote voeten op uw vloer met vloerverwarming te lopen? Geen dubbele sokken nodig om uw voeten warm te houden, want deze manier van verwarmen kan u in uw hele huis laten aanleggen. Waar men zich vroeger voornamelijk beperkte tot de badkamer, is het tegenwoordig steeds normaler om vloerverwarming in alle kamers van het huis te installeren. Er zitten namelijk tal van voordelen voorbonden aan vloerverwarming. Maar wat zijn deze voordelen en waarom kiezen steeds meer mensen voor deze specifieke manier van verwarmen? Lees snel verder en kom het te weten!

De voordelen van vloerverwarming

Een eerste voordeel is de afwezigheid van radiatoren in het huis. Door vloerverwarming frezen kan de verwarming in de vloer geïnstalleerd worden. Hierdoor komt de warmte van onderaf en komt de warmte dus direct op de gewenste plek. Als u daarbij de juiste bovenvloer kiest, met een lage warmtedichtheid, dan heeft u binnen een minuut een fijne temperatuur. Een tweede voordeel is de kostenbesparing. Door de relatief snelle warmteafgifte verbruikt u veel minder energie. Ook is de temperatuur veel beter te sturen dan bij radiatoren. Als u een zakelijke klant bent dan bevalt de derde reden u zeker: met onzichtbare vloerverwarming kan uw bedrijfsruimte effectiever worden ingericht.

Vraag meer informatie aan de medewerkers

Bij nieuwbouwhuizen kan de installatie van vloerverwarming gebeuren tijdens de bouw. Bij oudere huizen is dit echter niet mogelijk. Om een ingrijpende verbouwing te voorkomen, is vloerverwarming frezen de perfecte methode. Hierbij wordt de bovenvloer (deels) verwijderd en wordt er door middel van frezen sleuven in uw ondervloer geslepen. In deze sleuven komen de buizen te liggen die uw huis of bedrijfsruimte gaan verwarmen. Bij 123Vloerverwarming kan u kiezen voor een totaalpakket waarbij alles voor u geregeld wordt, inclusief vloerverwarming frezen. Er wordt gekeken naar welk type vloerverwarming het beste bij uw wensen en situatie past.

https://www.123vloerverwarming.nl/vloerverwarmingsbedrijf-rotterdam/