facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
in Zakelijke dienstverlening - 24 mrt, 2021
by - no comments
Voor jouw bedrijfsfilm heb je keuze uit verschillende varianten

Een bedrijfsfilm maken – het klinkt zo gemakkelijk maar er komt meer bij kijken dan je op het eerste moment zou denken. Bedrijfsfilms heb je namelijk in verschillende uitvoeringen en het is afhankelijk van je doel welke bedrijfsvideo het beste bij jouw wensen past. Bij de keuze voor het soort bedrijfsfilm is het raadzaam om je bedrijfsfilm uit te besteden aan een professioneel productiebedrijf zoals Playforward. De ervaring en de adviezen van dit bedrijf zorgt ervoor dat je bedrijfsfilm zeker succesvol wordt.

De productvideo

Met een productvideo zet je jouw product of dienst in de spotlights. Een productvideo heeft daarom vooral meerwaarde op social media, je webshop of op je website. Je kunt met dit type bedrijfsfilm je merkidentiteit naar voren brengen of je product en diens eigenschappen uitleggen aan je kijkers. Dit levert weer meer aankopen op.

De promotievideo

Een promotiefilm zet een bedrijf, product of evenement extra in het zonnetje waardoor de kijker een positieve band hiermee smeedt. Een promotiefilm moet daarom inspireren, motiveren en nog belangrijker: activeren.

De instructievideo

De instructiefilm dient om je kijkers te instrueren. Dit kan zowel klanten betreffen als je personeel. Met een instructiefilm laat je heel gedetailleerd een handeling zien. Doordat de kijker het voorgedaan ziet worden, kan deze precies zien wat de bedoeling is. Zo is vergissen bijna onmogelijk.

De wervingsvideo

De wervingsvideo of recruitmentvideo is een filmpje met als doel nieuwe talenten voor je organisatie aan te sporen om bij jouw bedrijf te solliciteren. De wervingsvideo omvat medewerkers die over het bedrijf iets vertellen. Herkennen de kijkers zich in de personen, werkzaamheden en bedrijfscultuur dan zullen ze sneller geneigd zijn om te solliciteren.

Wie schakel je hiervoor in?

Als jij behoefte hebt aan een professionele bedrijfsfilm dan is het verstandig om een deskundige partij in te schakelen. Denk hierbij aan Playforward. Je vindt de contactgegevens op de website.

https://www.playforward.nl/