Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Entertainment

Waar kun je Boundless onderdelen kopen?

De compacte Boundless vaporizer neem je eenvoudig mee. Je stopt de vaporizer in je broekzak of in je tas. Dankzij de capaciteit van bijvoorbeeld 0,6 gram in de kamer kun je voldoende kruiden in de kamer stoppen. Zeker als je een weekendje weg hebt gepland, wil je dat je optimaal gebruik kunt maken van de Bounless vaporizer. Waarbij je niet voor verrassingen komt te staan omdat je onderdelen mist of niet tijdig hebt vervangen. Dus als je goed voorbereid wilt zijn, dan heb je een paar noodzakelijke Boundless onderdelen altijd bij de hand.

Welke modellen heeft Boundless als vaporizer?

Ben je op zoek naar een Boundless vaporizer dan kun je kiezen uit verschillende modellen. Ten eerste is er de Boundless CFV. Dit is een convectie vaporizer. Dit compacte model komt snel op temperatuur en je kunt ongeveer 0,35 gram kruiden verdampen. Bij dit model is het niet mogelijk om extracten te verdampen. Je stelt de temperatuur in tussen de 60 en 230 graden. Met een volle batterij is het mogelijk 4 tot 6 sessies te halen. De Boundless CFX is een wat uitgebreider model van de Boundless vaporizers. De kamer heeft een capaciteit van 0,60 gram en je kunt de temperatuur stellen tussen de 40 en 220 graden. Bij de Boundless CFX is het wel mogelijk om extracten te verdampen zolang je gebruik maakt van het speciale bakje. Dit is dus een van de Boundless onderdelen die niet mag ontbreken bij je vaporizer.

Verschillende Boundless onderdelen

De gaasjes in de verschillende modellen van de Boundless vaporizers moeten eens in de zoveel tijd vervangen worden. Dit is om de kwaliteit van het verdampen optimaal te houden. Kies daarom voor Boundless onderdelen in de vorm van een Kamer Screen Set, bestaande uit vijf losse gaasjes die je op het mondstuk plaatst. De gaasjes zijn van roestvrij staal en speciaal bedoeld voor het verdampen van fijne kruiden. Andere onmisbare Boundless onderdelen zijn de mondstukken voor de verschillende modellen vaporizers. Het kan voorkomen dat je een mondstuk per ongeluk kwijtraakt of dat je het na verloop van tijd een keer wilt vervangen door een schoon exemplaar. Deze Boundless onderdelen zijn belangrijk voor de kwaliteit tijdens de verdamping. Het is dus geen overbodige luxe om deze thuis op voorraad te hebben.

Waar zijn de Boundless onderdelen verkrijgbaar?

Je kunt Boundless onderdelen vinden bij bedrijven die de Boundless vaporizers verkopen. Denk hierbij aan online webshops als damp-e.nl. Als je de Boundless onderdelen koopt bij een bedrijf dat ook de officiële verkoper is van de vaporizers, weet je zeker dat je altijd de juiste en passende onderdelen kunt vinden. Daarnaast kun je altijd contact opnemen met een medewerker van de klantenservice als je vragen hebt over het type en soort onderdelen dat je nodig hebt. Zij kunnen je bovendien adviseren over de verschillende functies van de Boundless vaporizers, zodat je zeker weet dat je er een koopt die past bij het verdampen waar je naar op zoek bent. Zoals bijvoorbeeld het verdampen van zowel kruiden als extracten, of als je de Boundless vaporiser met een adapter wilt aansluiten op een waterpijp.