Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Aanbiedingen

Werk in rust met een akoestische belcel

Ken je het gevoel dat je naar kantoor gaat en dat je van tevoren al weet dat je haast niet door alles heen gaat komen? En dan kom je op kantoor en dan zit je ook nog eens in een super rumoerige ruimte. Dit alles bij elkaar betekent een grote mix aan frustraties en onafgemaakt werk. Wat nou als er een oplossing voor was? Dan heb je geluk, want die is er! Met een akoestische belcel of werkruimte kun je gemakkelijk binnen het kantoor een plek creëren waar geen geluid in komt en uit gaat. Lees snel verder en ontdek alles wat je moet weten!

Wat is een akoestische belcel?

Een akoestische belcel is eigenlijk niks anders dan een klein hokje dat binnen een bestaande ruimte geplaatst wordt. Als je binnen dit hokje zit hoor je niks van buiten en hoort niemand van buiten jou. Ideaal dus als jij moet bellen, want dan hoef je anderen niet lastig te vallen met jouw gebel.

 

Verschillende soorten belcellen

Net zoals met veel dingen, zijn er ook veel verschillende soorten belcellen. Zo zijn ze in allerlei verschillende soorten kleuren verkrijgbaar, het is maar net welke jij wil. Daarnaast is het aantal zitplaatsen per belcel verschillend. Zo kun je eentje hebben waar je zelf in kan, maar er zijn ook andere modellen die tot zes zitplaatsen hebben. Zo kun je ook in rust vergaderen met een kleine groep.

 

Hoeveel geluid komt de belcel uit?

De hoeveelheid geluid die uit een akoestische ruimte komt wort uitgedrukt in dB waardes. Met 39 dB hoor je een beetje geluid buiten de ruimte, maar het gesprek is vrijwel onverstaanbaar. Met 42 dB hoor je nog steeds een klein beetje geluid, maar het gesprek is wel volledig onverstaanbaar. Met een geluidsniveau wordt er gesproken van absolute geluidsdichtheid, dat betekent dat er alleen geluid hoorbaar is wanneer iemand luid praat of schreeuwt. Ben jij nou op zoek naar een belcel? Neem eens een kijkje bij kato kantoorinrichting!

 

https://www.katokantoorinrichting.nl/