facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
by - no comments
Xantion Amersfoort met eerlijk, gedreven, pragmatisch en toegankelijk personeel

Voor een ICT bedrijf in de omstreken van Amersfoort met verstand van zaken moet u bij Xantion zijn. Voor hen is ICT zoiets als voor ons water uit de kraan. Het is een recht waar iedereen gebruikt van kan maken en gemakkelijk beschikbaar. Voor slechts €1,95 per dag per werkplek bent u verzekert van volledige ICT-ontzorging. Wij helpen u graag met alle problemen zonder dat wij daar extra kosten voor rekenen. Bij ons bent u altijd in goede handen en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Door de persoonlijke aanpak die wij hanteren kunnen wij ieder probleem op maat oplossen en hoeft u bovendien niet lang in de wachtrij te staan, maar wordt u razendsnel geholpen. Wat daarbij ook nog onze medewerkers prijst is de flexibiliteit. Zij zullen nooit klagen als zij langer moeten werken dan 5 uur, maar bijten zich vast in uw probleem en hebben pas rust tot dit is opgelost. Bij Xantion kunt u aan op het eerlijke en vakkundige personeel.

Xantion, een ICT bedrijf in de buurt van Amersfoort weet altijd raad!

Xantion, ons ICT bedrijf in de omgeving van Amersfoort heeft vakmensen in dienst die alle ICT problemen gedreven onderzoeken en creatief op zoek gaan naar oplossingen. Daar komt nog bij dat ons personeel eerlijk te werk gaat en toegankelijk is voor de klant. Wij vinden het belangrijk dat de klant vertrouwen heeft in het personeel, daarom laten wij u ook altijd een afspraak maken. In het kennismakingsgesprek leert u het team kennen die wij aan uw bedrijf koppelen en geeft u aan waar u behoefte aan heeft. Wij geven u adviezen over de ICT-oplossingen die voor u werken en doen vervolgens een voorstel. Het maakt voor ons geen verschil of u het ICT-beheer uit wilt besteden of alleen uw zakelijke telefonie. Xantion weet raad!

Twijfel niet! Bel ons voor een afspraak

ICT als water, dit krijgt u alleen bij Xantion. De huidige ontwikkelingen in de ICT wereld gaan razendsnel en wij begrijpen dat dit niet voor iedereen te volgen is. Ons vakkundige personeel heeft verstand van zaken en weet ieder probleem op een creatieve wijze op te lossen. Twijfel niet en neem telefonisch contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw ICT-problemen!