Zelf ontwikkelings onderwijs
Bedrijven

Alimentatie onderzoek

Als je gaat scheiden is de gene die het meeste geld verdiend verplicht om alimentatie te betalen. Dit is om je partner op weg te helpen tot hij of zij zelf z’n boontjes kan doppen. Helaas wordt er van alimentatie vaak misbruik gemaakt. Je ex woont bijvoorbeeld al lang bij iemand anders in en ontvangt wel nog steeds alimentatie. Terwijl je ex hier volgens de wet geen recht meer op heeft. Je ex heeft tenslotte iemand anders die voor hem of haar kan zorgen. Een manier om hier duidelijkheid over te krijgen is met een alimentatie onderzoek. Een alimentatie onderzoek is de ideale oplossing om antwoord te krijgen op verschillende vraagstukken. Als privé detective helpen we je graag om een officieel onderzoek uit te voeren. Met de bewijzen die we verzamelen kan je naar de rechtbank stappen. Bij de rechtbank kan je een verzoek indienen om geen alimentatie meer te betalen. Zo krijg je direct duidelijkheid wat er zich in huis afspeelt en zorgen we ervoor dat je straks geen alimentatie meer hoeft te betalen.

Alimentatie onderzoek met officiële bewijzen tegen je ex

Het is belangrijk dat je goed beseft dat je niet zomaar naar de rechter kan stappen. Je moet met officiële bewijzen komen dat je ex inderdaad samenwoont. Alleen hoe bewijs je dit? Een privé detective die erkend is door justitie kan dit voor je bewijzen. We helpen je graag om een officieel onderzoek in te stellen. We verzamelen bewijzen om erachter te komen of je ex inderdaad samen woont. Daarbij zijn onze bewijzen officieel erkend door justitie. Zo kan je onze bewijzen aandragen tijdens een rechtszaak. Zo krijg je bij de rechter sneller gelijk en mag je stoppen met alimentatie betalen. Hierdoor kan je de kosten van een alimentatie onderzoek vrij snel weer terugverdienen.

Maak direct een afspraak met een privé detective

Wil je graag zo snel mogelijk stoppen met het betalen van alimentatie? Maak dan direct een afspraak met een prive detective. Wij helpen je graag verder om een officieel onderzoek uit te voeren. Op basis van onze afspraken gaan we aan de slag om een officieel onderzoek uit te voeren.