Zelf ontwikkelings onderwijs
Onderwijs

Dans Workshops

Dans Workshops 

Voor veel leerlingen is dansen een van de spannendste dingen die je op een school zou kunnen doen, logisch natuurlijk. Veel leerlingen hebben helemaal geen ervaring met dansen en willen niet voor schut gezet worden tegenover hun vrienden en klasgenoten. Echter is dansen sportief, leuk en ontzettend leerzaam. Achter dansen komt veel kijken, bovendien is het erg goed voor de gezondheid en draagt het bij aan de ontwikkeling van de coördinatie van een kind. Conclusie, dansen is goed voor je. Maar dansen is ook heel eng, daarom is het belangrijk dat wanneer er gedanst wordt er een veilige situatie is waar kinderen niet bang hoeven zijn om gepest of gekwetst te worden. 

Kleinkunstig zet altijd workshopdocenten in die precies weten wat ze moeten doen wanneer er gepest wordt, tijdens een dansworkshop kan een pesterij funest zijn voor de workshop en kan er misschien wel beter niet worden door gegaan. Daarom is het ontzettend belangrijk om altijd een professional voor de klas te hebben staan, iemand die precies weet wat hij of zij moet doen wanneer de nood dringt. 

Daarnaast zet Kleinkunstig altijd workshopdocenten in die gespecialiseerd zijn in hun vak. Alle docenten hebben zowel ervaring in hun specialisatie als in het lesgeven, veel docenten zijn nog steeds actief in hun branche wanneer ze voor de klas staan tijdens een dansworkshop

 

Workshop Battle Dance 

Een workshop Battle Dance is ontzettend gaaf, hier is het nog belangrijker dat er een veilige situatie wordt gecreëerd door de workshop docent. De workshop Battle Dance focust zich op, de naam zegt het al, het battledancen. Een speciale, sportieve vorm van dansen waarbij teams de strijd met elkaar aan gaan om wie de beste is. Veel films zijn gebasseerd op deze sport en jaarlijks zijn er honderden wedstrijden over de hele wereld. Een ontzettend leuke en gave workshop voor elke school in het land!

 

 

 

https://kleinkunstig.nl