Zelf ontwikkelings onderwijs
Internet

Hoe krijg je meer tik tok volgers

TikTok is een nieuwe applicatie waar gebruikers een korte video kunnen delen. Gebruikers kunnen allemaal effecten op deze video zetten en ook het geluid van andere gebruikers over hun video heen zetten. Zo ontstaan veel “trends” waar mensen een bepaald dansje doen op een bepaald geluid. De grote gebruikers in tik tok krijgen dus ook veel geld aangezien ze producten kunnen adverteren. Maar hoe kan jij meer TikTok volgers krijgen? In deze blogs gaan wij een paar tips geven hoe je jouw TikTok account kunt laten groeien.

Plaats Original Content

Als je hetzelfde type content plaatst als iedereen, krijg je niet veel volgers. Je moet een manier vinden om jezelf te laten opvallen op TikTok, of het nu gaat om wat je draagt, hoe je je gedraagt of de sketches die je uitvoert. Het injecteren van je eigen unieke persoonlijkheid en in elke video is soms genoeg om meer volgers te krijgen.

Op dit moment is er een enorme toestroom van mensen die lip-syncing en dansvideo’s plaatsen op TikTok. Hoewel je dit soort video’s nog af en toe plaatsen, is het niet ideaal als je nieuwe volgers probeert aan te trekken.

Dagelijks video’s uploaden

Dit punt spreekt voor zich. Als je niet vaak genoeg content plaatst, hoe gaan mensen dan je TikTok-video’s vinden? Hoewel je niet per se elke dag video’s hoeft te plaatsen, moet je een schema bedenken. Posten om de andere dag of een keer per week is een goede manier om te beginnen.

Wanneer mensen je account volgen, verwachten ze meer inhoud te zien. Als je al maanden geen bericht hebt geplaatst, verlies je TikTok-volgers.

Gebruik populaire muziek

TikTok is gebouwd op muziek. De app geeft je een hele bibliotheek met nummers binnen handbereik, dus waarom niet gebruiken? Je zou kunnen genieten van het luisteren naar The Beatles of heavy metal, maar helaas, dit soort nummers zijn meestal niet populair op TikTok.

Aangezien TikTok gedijt aan trends, moet je de nieuwste nummers in je video’s gebruiken. Blader door deVoor jou sectie op TikTok om te zien welke soorten nummers andere gebruikers opnemen. Als je een van de nummers leuk vindt, kun je op het vinyl-record pictogram in de hoek van het scherm klikken om het te identificeren en om het dan in jouw video te gebruiken.

Als dat niet werkt kun je altijd TikTok volgers kopen.

https://gebruikersnamen.nl/product/tiktok-volgers-kopen/