Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Internet

De voordelen van één provider voor internet en tv

Overweeg je om een pakket voor tv en internet af te sluiten? Het kan veel voordelen hebben om dit bij dezelfde provider te doen. Allereerst is er natuurlijk het gemak. Je krijgt namelijk maar één rekening binnen in plaats van twee. Daarbij is het ook hartstikke handig om maar een enkel aanspreekpunt te hebben voor het geval er zich problemen voordoen. Ook voor vragen of eventuele andere redenen voor contact, kun je bij dezelfde contactpersoon terecht. Gemak is niet eens het enige voordeel. Lees verder en ontdek het handige van tv en internet afsluiten bij dezelfde provider.

Kortingen en extra’s

Aanbieders van tv en internet kunnen vaak goede kortingen geven wanneer je zowel tv als internet bij ze afsluit. Je krijgt dan zogenaamde bundelkortingen of je krijgt misschien wel een onderdeel van het pakket gratis. Naast kortingen kun je van nog een aantal voordelen genieten. Veel providers bieden namelijk leuke extra’s bij hun pakketten voor internet en tv. Soms kun je een abonnement voor een streamingdienst gratis bij een internet en tv pakket krijgen. Denk aan de streamingdienst Pathé Thuis bijvoorbeeld. Ook bieden providers soms andere gratis extra’s aan, zoals televisiezenders of bijvoorbeeld een wifi-versterker. 

Technische voordelen

Wanneer je internet en tv bij dezelfde provider zijn afgesloten, weet je zeker dat beide met elkaar compatibel zijn. Dit betekent dat tv en internet naadloos op elkaar aansluiten. Je voorkomt zo vervelende problemen met verbinding en met de apparatuur. Een ander technisch voordeel is dat je jouw pakket gemakkelijk upgrade of aanpast. Stel dat er van de ene op de andere dag meer mensen bijkomen in je huishouden, zul je een hogere internetsnelheid nodig hebben dan je eerder nodig had. Ook kan het zijn dat je internetactiviteiten veranderen, denk bijvoorbeeld aan een nieuwe baan waarbij je thuis komt te werken. Met welke reden je een aanpassing in je pakket dan ook wilt maken, wanneer je internet en tv bij dezelfde provider lopen is dit zo gepiept.

Tv en internet in één bij Breedbandwinkel

Als deze voordelen je overtuigd hebben en je denkt dat een tv en internet in één abonnement het handigste is voor jou, kun je dit pakket het beste afsluiten bij Breedbandwinkel. Niet alleen kun je hier gemakkelijk online alle pakketten met elkaar vergelijken, ook kun je er overstappen van de ene naar de andere provider zonder dit zelf allemaal te hoeven regelen. Breedbandwinkel is dus onmisbaar bij het afsluiten van het beste tv en internet in één pakket.