facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
in Gezondheid - 21 jun, 2020
by - no comments
Antioxidanten zorgen voor de bescherming van je lichaam

Antioxidanten zijn het equivalent van lichaamspantsering dat je huid en lichaam beschermt tegen de ruwe vervuilende stoffen die je huidcellen kunnen beschadigen en je immuunsysteem kunnen verzwakken. Het zijn in wezen voedingsstoffen die schade aan de lichaamscellen kunnen voorkomen of vertragen en die essentieel zijn voor het behoud van gezondheid en schoonheid. Antioxidanten kunnen komen in de vorm van vitamine C, vitamine E, vitamine A, zink, polyfenolische antioxidanten (te vinden in rode wijn, soja en thee) en caretonoïden (te vinden in fruit en groenten).

De voordelen van antioxidanten

De voordelen van antioxidanten kunnen niet worden onderschat. Eerst en vooral beschermen ze tegen zuurstofradicalen die Health Canada in verband heeft gebracht met hart- en vaatziekten, kanker, diabetes, neurologische aandoeningen (bijv. de ziekte van Parkinson), staar en artritis.

Antioxidanten kunnen het best worden geabsorbeerd door dagelijkse inname, dit omvat voedsel zoals fruit en groenten, noten, vlees, eieren, granen. Fruit en groenten, samen met Appelazijn, behoren tot de belangrijkste bronnen van antioxidanten en daarom wordt voorgesteld dat iedereen 8-10 porties per dag consumeert om te helpen. Daarnaast zorgt met appelazijn afvallen ervoor dat je lichaam beter is beschermd tegen hart- en vaatziekten. Terwijl antioxidanten voornamelijk worden geabsorbeerd door vers, onverwerkt voedsel, zijn alle natuurlijke huidverzorging en alle natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten een andere geweldige manier om uw inname van antioxidanten te verhogen.

Hoe beschermen antioxidanten het lichaam

Het gebruik van antioxidanten in alle natuurlijke huidverzorging en alle natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten is de sleutel tot anti-aging, en er is gesuggereerd dat ieders huidverzorgingsregime alle natuurlijke huidverzorging en alle natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten op basis van antioxidanten zou moeten omvatten. Door het gebruik van antioxidanten kunnen mensen zich beschermen tegen de massa vrije radicalen waaraan ze dagelijks worden blootgesteld. Vrije radicalen omvatten de vervuilende stoffen waar mensen voortdurend mee in contact komen, waaronder zonneschade, slechte voedingskeuzes en sigarettenrook. Niet alleen beschermt het aanbrengen van actuele antioxidanten tegen veroudering en genezing van zonnevlekken, fijne lijntjes, rimpels (het verhoogt het collageengehalte en verstevigt zo de huid) en beschadigde huid, het is ook de meest natuurlijke en zachte manier om deze bescherming te bieden, in tegenstelling tot de vele schadelijke chemische producten die op de markt verkrijgbaar zijn.

Zelf ermee aan de slag gaan

Uiteindelijk zijn antioxidanten een wonderbaarlijke bron van gezondheid en schoonheid die kan worden geabsorbeerd door huidverzorgingsproducten op basis van shiso, perilla, groene thee-extract, olijfblauwextract en zink.

Nu je de voordelen van antioxidanten hebt gehoord en de vele manieren om je inname van antioxidanten te verhogen via alle natuurlijke huidverzorging en alle natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten, waar wacht je dan nog op? Probeer het zelf maar eens. 

https://www.snelafvallentopper.nl/