Zelf ontwikkelings onderwijs
Dienstverlening

Zijn freesletters op de gevel een goede manier van marketing?

 

Ga ook voor een groeiend klantenbestand en meer omzet

Veel ondernemers en winkeliers vragen het zich af: hoe rendabel zijn freesletters op de gevel plaatsen nu eigenlijk? Leidt het plaatsen van gevelbelettering tot meer klandizie en een hogere omzet? En als dat zo is, waarom precies? Het antwoord op de hiervoor genoemde vragen is eigenlijk best gemakkelijk: ja, gevelreclame via freesletters is wel degelijk een slimme marketingstrategie. En zorgt op de langere termijn voor een groei van het klantenbestand. Maar hoe gaat dit in zijn werk?

Iedereen ziet dat u er bent

Het belangrijkste voordeel van freesletters op en gevel aanbrengen, is dat u uzelf als zakenman of ondernemer direct herkenbaar maakt voor de omgeving. Ht eerste wat voorbijgangers, klanten of zakenrelaties zien als ze in de buurt van uw vestiging komen, is de naam of het logo. Een prima manier om direct indruk te maken en te laten zien dat u een specialist en professional bent. Kies daarom voor eigentijdse, strak ontworpen freesletters op uw gevel die goed te zien zijn voor omstanders en passanten, zoals langsrijdende automobilisten. Uiteindelijk blijft uw product, uw naam als dienstverlener of een leuke reclameslogan hangen bij het grotere publiek.

 

Geen moment zonder reclame

Reclame is een fenomeen dat niet tijdgebonden is. U kunt zowel overdag, ’s nachts, doordeweeks als in het weekend en vakantieseizoen pronken met uw bedrijf. En dat is precies het effect dat freesletters op de gevel hebben. Ook na kantoortijd, als de zon ondergegaan is, kunnen mensen zien hoe uw bedrijf heet of wat uw specialisme is. Kies voor freesletters met led-verlichting, zodat u ook in de late uurtjes nog herkenbaar bent. U zult zien dat uw klantenkring zich gaat uitbreiden.

 

Een uitstekende & betaalbare marketingstrategie

Omdat freesletters ofwel gevelletters maar eenmaal geld kosten en daarna jarenlang gebruikt worden, is deze marketingstrategie meer dan aantrekkelijk. U betaalt de rekening en klaar is Kees: daarna bent u van de kosten af. Want gevelletters van kunststof of roestvrij staal gaan doorgaans jarenlang zonder problemen mee.