Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Bedrijven

Binnen no time een slotenmaker vinden!

In de eerste instantie lijkt het niet lastig om een goede slotenmaker in woensel te vinden, maar dat is het wel. Een slotenmaker woensel kan anders zijn dat deze op het eerste oog lijkt. Daarom doe je verstandig aan om van tevoren even op onderzoek uit te gaan. Met deze tips gaat dat je vast en zeker lukken.

 

  1. Bespreek vooraf alle kosten zoals bijvoorbeeld gesprekskosten, noodkosten, avondtoeslagen en materiaalkosten.

 

  1. Als de slotenmaker daarna nog 21% van de omzetbelasting toevoegt, hoeft er niet betaald te worden. De prijs van de consument moet worden vermeld, inclusief btw. Het signaal van de Consumentenbond geeft aan dat als je weigert te betalen, sommige slotenmakers een zeer ernstige bedreiging vormen. Als alle limieten worden overschreden, kun je zeggen dat je de politie belt.

 

  1. Vraag je vrienden of je lokale sleutelmaker of zij bepaalde diensten kunnen aanbevelen.

 

  1. Werk alleen samen met bedrijven die vooraf duidelijke prijsinstructies geven. Laat de telefoon niet stranden door alleen de kosten van het gesprek te noemen. Bel dan een andere slotenmaker.

 

  1. Pas op voor slotenmakers die met een advertentie vaak bovenaan op de eerste pagina in Google staan. Kijk naar de kleinere lokale slotenmakers iets verder naar beneden.

 

  1. Pas op voor bedrijven die werken als tussenpersoon met een landelijk netwerk van slotenmakers. Ze hebben niet altijd een 0900- of 0800-nummer, maar gebruiken ook regionale netnummers.

 

Hopelijk helpt dit je een beetje op weg en heb jij ook binnen no time een goede slotenmaker gevonden!