Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Winkelen

Brandwerende kluis van 1001sloten

Een brandwerende kluis is een goede manier om sentimentele en waardevolle spullen op te bergen. Vooral spullen van sentimentele waarde wil je beschermen tegen een eventuele brand. Wees hier dan ook op voorhand tegen beschermd. Naast de brandwerende beschermende factor van de kluis zit er uiteraard ook een inbraakwerende functie op. Het elektronische of sleutelslot zorgt ervoor dat derden niet zomaar de kluis kunnen openen. Mocht je hiervan verzekerd willen zijn, is er ook de mogelijkheid om een inbraakwerende en brandwerende kluis aan te schaffen.

Sentimentele waarde beschermen met een brandwerende kluis 

Spullen van sentimentele waarde moeten preventief goed worden beschermd. In het onwaarschijnlijke geval van een brand kan alles verloren gaan. Met een gecertificeerde brandwerende kluis bent u ervan verzekerd dat de spullen voor een bepaalde tijd veilig zijn tegen de brand.

Een brandwerende kluis koop je voordelig en gemakkelijk bij 1001sloten. Het bedrijf kan tevens met jarenlange ervaring een vrijblijvend advies aanbieden. Brandwerende kluizen zijn er in allerlei maten en kenmerken. Hierdoor kan het wat lastig zijn de goede te vinden voor je persoonlijke wensen. Bij twijfel. Neem contact op met 1001sloten.

Brandwerende en inbraakwerende kluis van 1001sloten

Naast een brandwerendheid certificaat is het ook fijn een inbraakwerendheid certificaat te hebben. Zo zijn je spullen zowel beschermd tegen een brand als tegen een inbraakpoging. Er is een groot aanbod aan inbraakwerende kluizen bij 1001sloten te vinden.

1001sloten is een online slotenspecialist met jarenlange ervaring in de veiligheidsbranche. Je kunt bij de webshop terecht met allerlei wensen op het gebied van veiligheidsartikelen als sloten, kluizen en sleutelkluisjes.

http://www.1001sloten.nl