Zelf ontwikkelings onderwijs
Auto's en Motoren

Citroën C3 via Bovag

{{external image}}

 

De Citroën C3 is een vaste gast op onze wegen vanaf het jaar 2002. De auto is overigens alleen als 5-deurs hatchback verkrijgbaar. De Citroën C3 deelt het platform overigens met de Citroën C2, de Peugeot 1007 en de Peugeot 207. Een Citroën C3 viaBovag betekent een betrouwbare auto kopen waaraan je gegarandeerd nog jarenlang plezier gaat beleven.

De Citroën C3 is standaard zeer rijk uitgerust

De Citroën C3 is een opvallende auto, al was het alleen al om de standaard rijke uitrusting. Zo heeft de auto standaard elektrische ramen, centrale vergrendeling en een in hoogte verstelbaar stuur en stuurbekrachtiging. De C3 is bovenal een zeer veilige auto. Niet voor niets kreeg het al eens  5-sterren bij de bekende Euro NCAP-test. Daarmee is de conclusie dus gerechtvaardigd dat je met een Citroën een rijk uitgeruste en zeer veilige auto aanschaft, die nog zuinig is bovendien.

Doe bij pech onderweg een beroep op RoadGuards

Hoe goed jouw Citroën C3 ook onderhouden is, er kan altijd iets gebeuren. Dat kan ook met een nieuwe auto. En dan sta je dus zomaar met pech langs de kant van de weg. Geen nood; je kunt tegenwoordig een beroep doen op RoadGuards. Dit collectief van honderden monteurs helpt je zo snel mogelijk – liefst binnen een half uur- weer de weg op. Mocht dit niet lukken, dan wordt sleepdienst Rotterdam geregeld en wordt de auto elders verder gerepareerd. Je betaalt gewoon aan de monteur. Een abonnement of een verzekering is dus in het geheel niet nodig. Daarmee ga je toch met een gerust hart de deur uit. Want hoe zuinig je ook op je auto bent en hoe goed de conditie ook is, een ongeluk blijft nou eenmaal in een klein hoekje zitten. Gelukkig zijn er tegenwoodig de RoadGuards, een dienst waar iedereen met een kenteken gebruik van kan maken.