Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Bedrijven

Creëer rust in jouw woning

Thuiskomen in een woning waar alles op z’n plek en je geen rommel hebt zorgt voor rust en minder stress. Het mooie hier aan is, dat je de helemaal zelf kunt doen! Het enige wat je misschien hoeft te doen is een container huren in Rotterdam. Als je niet zoveel spullen hebt, dat je een container moet huren in Rotterdam, kun je ook een heleboel spullen doneren, verkopen of weggeven. Maar als er echt veel weg kan, is het beter om gewoon een container te huren in Rotterdam.

20/20 regel is niet duurzaam

Het is niet gemakkelijk om afstand te doen van items, daarom zijn er veel regels en tips op google te vinden die je kunt gebruiken. Zo houden sommige mensen de 20/20 regel aan, dit houdt in dat als je een item kunt vervangen voor minder dan twintig euro en binnen twintig minuten, het weg kan. Nou vinden wij dat persoonlijk niet de meest duurzame aanpak, daarom hebben we hier nog een aantal tips.

Hoe lang heb je het al niet gebruikt?

Bekijk je spullen en vraag je af bij elk item, wanneer je het voor het laatst hebt gebruikt. Is dit langer dan een jaar geleden? Overweeg dan om er afstand van te doen. Als je iets regelmatig gebruikt kun je het natuurlijk bewaren, maar als je het sporadisch gebruikt kun je er waarschijnlijk beter iemand anders mee blij maken. Zo kun je het altijd nog lenen als je het eens wil gebruiken.

Hoeveel heb je ervan?

Het is zeker handig om meerdere handdoeken, dekbedovertrekken en andere items te hebben maar je hebt er zeker niet 10 nodig. Doe alles wat je dubbel hebt weg, zorg dat je genoeg hebt voor je gezin en als het op servies aan komt, ook voor bezoek. Maar als je er altijd een aantal van weg hebt staan kun je er beter gewoon afstand van doen. Woon je niet in de buurt van Rotterdam, maar ben je wel op zoek naar een container ergens anders in Nederland? Zo kunt je ook een container huren in Hendrik Ido Ambacht

https://afvalcontainersrijnmond.nl/container-huren-rotterdam/