Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Bedrijven

Vakantie in eigen land

Door de coronacrisis zijn veel mensen thuis moeten blijven, waardoor ze niet op vakantie konden gaan. Als mensen op vakantie gingen, was dit in eigen land. Dit is voor veel verschillende mensen heel erg goed bevallen. Dit heeft ervoor gezorgd dat op vakantie gaan in eigen land heel erg populair is geworden. Neem dus gauw de auto tent naar Limburg!

 

Bezienswaardigheden in Limburg

Je hoeft tegenwoordig niet veel geld uit te geven als je op vakantie gaat. Neem bijvoorbeeld auto tenten mee, dit scheelt al een hoop geld. Je hoeft dan namelijk niet het hotel te betalen. Dus tip een is; neem auto tenten mee op vakantie.

 

In het zonnige Limburg zijn veel mooie plekken te zien, bijvoorbeeld de grotten in Valkenburg. Naast Maastricht ligt het mooie plekje Valkenburg, hier kan je zeker een volle dag zoet zijn. Naast het bezoeken van de grotten, kan je ze ook beklimmen. Ook kan je ze beklimmen op de mountainbike. Als je liever wilt ontspannen, is dat ook mogelijk. Je kan je heerlijk laten verwennen in Thermae 2000. Tijdens dat jullie lekker aan het relaxen zijn in de sauna, kunnen de kinderen plezier maken in het pretpark de Valkenier!

 

Het Drielandenpunt

Het hoogtepunt in Limburg is natuurlijk het Drielandenpunt, deze is gelegen in Vaals. Je kunt hier met een stap de grens over naar Duitsland of België. Tevens is dit punt ook nog het hoogste punt van Nederland, het ligt op 323 meter hoogte. Je kan op deze plek ook de Wilheminatoren beklimmen en het labyrint ontdekken op de Vaalserberg. Ook voor mooie wandelingen bent u hier op de goede plek. Doormiddel van verschillende bordjes op de wandelroutes, kan je zo de route volgen! Als je dus met de auto tenten naar Limburg komt, zijn deze plekken zeker de moeite waard om te gaan bekijken.

https://www.daktentvakantie.nl/