Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Mode en Kleding

Welke beha draag je na een operatie?

Welke beha draag je na een operatie? 

Na een borstoperatie wordt er vaak een sportbeha of een medische bh geadviseerd. Het maakt dan niet uit wat voor een soort borstoperatie je hebt gehad. Het advies geldt dan ook voor iedere borstoperatie. 

Na een operatie een extra comfortabele bh

Wanneer je geopereerd bent is er altijd een herstelperiode. Dit geldt ook bij een borstoperatie. Het geopereerde deel is altijd nog een poos gevoelig. Wanneer je bij een borst een wond of littekenweefsel hebt is het zeker niet fijn dat je een bh hebt die te strak zit of dat beugels drukken op de borst. Natuurlijk voelt dat niet fijn maar ook het herstel gaat dan niet van harte. Je doet er daarom goed aan om een sportbeha of medische bh te nemen omdat je dan te maken hebt met comfort en het bevorderd het herstel. Dat is de reden waarom sport bh na operatie altijd wordt aanbevolen door de arts. 

Extra steun na een borstoperatie 

Na een borstoperatie zijn de borsten vaak extra gevoelig. Daarom dat ze dan ook de sport beha of een medische beha voorstellen. Deze geven voldoende ondersteuning en compressie. Juist door de borsten extra support te geven in het dagelijkse leven kan dit juist het genezingsproces en herstel bevorderen. Een goed passende sportbeha is dan de juiste optie. De anita bh is daar erg geschikt voor. Ze zijn er zonder beugels maar ook een comfort beha van Anita is heel erg fijn na een borstoperatie. De Anita bh’s voel je bijna niet en de ondersteuning is goed. 

Welke bh kan je het beste nemen na een borstoperatie

Het is altijd al een hele uitdaging om een bh te halen, wanneer je er dan eentje moet halen voor na een borstoperatie dan begrijp je wel dat dit een nog grotere uitdaging is. De borsten zijn gevoeliger, misschien wel een andere cup maat of vorm gekregen, een prothese of implantaat gekregen of je mist een borst of beide. De arts kan je altijd een goed advies geven voor een bh voor na de borstoperatie. Zo kan je de sportbeha, medische beha, prothese beha of een postoperatieve beha nemen. Daarbij kan je ook het beste een bh met voorsluiting nemen. De anita bh is dan zeker de juiste uitvinding. Na een operatie is een achtersluiting niet fijn. Waarom een moeilijke sluiting nemen als dit ook een gemakkelijke sluiting kan zijn?