Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Mode en Kleding

Geef je garderobe een boost met accessoires

Geef je garderobe een boost met accessoires

Hoe groot je garderobe ook is, als je accessoires toevoegt kun je toch iedere dag weer een andere outfit dragen. Als je een paar goede basics in je kast hebt hangen met daarnaast een aantal bijzondere items dan is de basis van je outfit al gevormd. Maak je look af met leuke accessoires.

Verschillende soorten tassen

Tassen zijn er in veel verschillende stijlen, modellen, soorten en maten. Een rugtas is handig als je naar school gaat of gaat sporten. Bovendien geeft de rugtas meestal ook een sportieve draai aan je outfit. Een crossbody tas is praktisch om mee te nemen naar kantoor, maar kan eigenlijk altijd en overal wel gedragen worden. Ga je een avond uit? Kies dan voor een kleine crossbody tas. Door de verschillende modellen en formaten van crossbody tassen kun je altijd wel een geschikte tas vinden. Er zijn te veel tassen om op te noemen, dus ook voor jou zit er vast een geschikte tas bij.

De Myomy tas

Het merk voor tassen van goede kwaliteit is Myoom. De tassen hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en het leer wordt zo min mogelijk behandeld met chemicaliën. Verder wordt het leer op een zo eerlijk mogelijke manier verkregen en draagt Myoom dus bij aan de duurzame productie van de tassen. Myoom tassen zijn er in vele verschillende modellen en stijlen voor mannen en vrouwen. Ken jij de Myomy tas al?

Een tas voor heren

Ook mannen kunnen heel goed een tas dragen als accessoire voor de perfecte look. Een nektas heren is bijvoorbeeld heel praktisch. Je kunt hem gebruiken als je gaat reizen of als je een avondje gaat stappen.

Crossbody tassen

Voor zowel vrouwen als mannen is een crossbody tas handig en een goede basic accessoire. Crossbody tassen zijn er in allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en stijlen. Ga jij voor een klein elegant tasje, of liever voor een wat grotere, stoere tas? Als jij echt een goede basic tas wilt die bij iedere outfit gedragen kan worden dan is een zwarte crossbody tas iets voor jou.

Jouw garderobe een boost geven met accessoires

Zoals je ziet kun je op vele manieren jouw garderobe een boost geven met accessoires. Met mooie sieraden en een bijpassende of praktische tas is jouw look helemaal af. Je kan bijvoorbeeld één of twee tassen hebben die bij al jouw outfits past, maar je kunt ook bij iedere outfit een bijpassende tas dragen. Wat heeft jouw voorkeur?