Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Aanbiedingen

Kerstverlichting bedienen met je telefoon

Kerstverlichting begon met het branden van kaarsjes. Deze kaarsjes moest je iedere dag weer vervangen en ook zijn de gassen die van de kaars af komen niet goed voor je gezondheid. Toen eenmaal de gloeilamp uitkwam kwamen ook de eerste kerstlampjes op de markt. 

 

Kerstverlichting.nl heeft altijd de nieuwste kerstverlichting trends voor zowel binnen als buiten. Naast het uitgebreide assortiment in normale kerstverlichting is er tegenwoordig ook kerstverlichting die je kunt bedienen met je telefoon of tablet. Zonder enige twijfel is dit dan ook de laatste trend op het gebied van kerstverlichting.

 

Wat is Twinkly kerstverlichting?

Twinkly is een merk dat slimme kerstverlichting op de markt brengt waarmee je jouw kerstboom, gevel of wand op een unieke manier kan verlichten. Ieder LED-lampje is afzonderlijk aan te sturen en te personaliseren. Dit kan je doen via de app op jouw telefoon of tablet. In deze app kun je ook timers instellen, de verlichting aan- en uitschakelen en nog veel makkelijke handelingen uitvoeren.

 

In de collectie van Twinkly vind je gordijnverlichting, ijspegelverlichting, vlaggenmast verlichting en een stringlight. In totaal zijn er wel 16,7 miljoen kleuren om jouw Twinkly kerstverlichting mee te laten stralen. Op deze manier is er voor ieder wat wils. 

 

Hoe werkt Twinkly kerstverlichting?

Om op een gemakkelijke manier gebruik te maken van jouw Twinkly kerstverlichting, is het erg handig om meer te weten over de app waarmee je de verlichting kunt besturen. Hieronder lees je een uitgebreid stappenplan zodat je meteen op een goede manier aan de slag kan gaan. 

 

  1. Download de Twinkly app

  2. Sluit de verlichting aan op jouw netwerk

  3. Hang de verlichting op

  4. Customize de verlichting naar jouw smaak

  5. Verbind meerdere apparaten

  6. Zorg dat de lampen aangaan wanneer jij wilt 

  7. Synchroniseer met de muziek

 

Met de app op jouw telefoon of tablet bepaal je dus allemaal precies hoe je het wilt hebben. Dit kan je allemaal vanuit je luie stoel doen. Hiermee ben je klaar voor een onvergetelijke kerstperiode!

 

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/gevelverlichting/lichtgordijnen/