Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Onderwijs

Professionele studiekeuzetest: The Bridge Career

Een studiekeuzetest is tegenwoordig steeds populairder. De tijden waarin het kiezen van een studie makkelijk was, zijn namelijk voorbij. Tegenwoordig heb je zoveel keuzeopties, dat je door de bomen mogelijk het bos niet meer zit. Het is dan fijn om te weten dat er een studiekeuzetest als The Bridge Career beschikbaar is. Zo doe je een beroep op een helpende hand bij het maken van jouw keuze.

Wat is een studiekeuzetest?

Een studiekeuzetest is een middel om meer inzicht te krijgen in je optimale studiekeuze. Zo zijn er tegenwoordig bijzonder veel mogelijkheden qua opleidingen. Van sommige weet men nog niet eens van het bestaan af.

Met een studiekeuzetest krijgt ieder individu de kans om snel meer informatie in te winnen over de juiste studiekeuze. Voor mensen die hier zelf moeite mee hebben, biedt het dan ook de perfecte uitkomst.

De voordelen van The Bridge Career studiekeuzetest

The Bridge Career studiekeuzetest kent een aantal overtuigende voordelen. Aan de hand van deze punten is het snel duidelijk dat deze test een slimme zet is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Zeer grondige test: Deze studiekeuzetest telt in totaal maar liefst 318 verschillende vragen. Daarmee is in één klap duidelijk dat het hier niet om een simpel testje gaat. Het doel is om heel grondig te achterhalen waar nu echt je voorkeuren liggen. Dit is alleen mogelijk door hier op verschillende manieren achter te komen. Met 318 vragen in totaal wordt dit doel keer op keer bereikt. Aan het einde van de studiekeuzetest ontstaat er zo een zeer volledig beeld. Dit sluit zeer goed aan op waar inderdaad individuele interesses qua studiekeuze liggen.
  • Wetenschappelijk ontwikkeld: Belangrijk om daarbij te benoemen, is dat deze studiekeuzetest wetenschappelijk ontwikkeld is. Dit gebeurde namelijk in samenwerking met de Universiteit van Utrecht. Er kwam veel onderzoek aan te pas om deze test zo goed mogelijk in elkaar te zetten. Zodanig dat de uitslagen zo dicht mogelijk liggen bij waar mensen in de praktijk inderdaad naar op zoek zijn.
  • Binnen 30 minuten uitslag: Een groot voordeel van deze professionele studiekeuzetest is verder dat deze onmiddellijk af te nemen is. Na het plaatsen van je bestelling kun je er direct mee aan de slag. Zodoende ontvang je binnen 30 minuten al de uitslag van de studiekeuzetest. Dit is daarmee een ideaal middel om in te zetten voor snel resultaat. Zeker ook wanneer er enige haast achter het nemen van een beslissing zit. Bijvoorbeeld op het moment dat je je nog ergens voor moet inschrijven.
  • Overzichtelijke score per studie: Het fijne van deze studiekeuzetest is dat het je een overzichtelijke score per studie en beroep geeft. Zo is het per beroep en/of studie af te lezen hoe goed je er een match mee bent. Ideaal wanneer je ook juist per studie benieuwd bent wat jet score is. Bijvoorbeeld op het moment dat je zeer waarschijnlijk tussen twee verschillende studies en/of beroepsopties van plan bent te kiezen.

Nu een studiekeuzetest afnemen

Bevind je je momenteel dus in een situatie waarin je niet weet welke studie je moet kiezen? En ben je daarbij op zoek naar een professionele helpende hand? Dan is The Bridge Career bij uitstek geschikt als studiekeuzetest.

Veel mensen zijn je al voor gegaan wat betreft het vinden van de perfecte studie. Daarbij blijkt keer op keer weer dat men er veel aan heeft. In sommige gevallen zie je zelfs dat er een studie uitrolt waar men überhaupt nog nooit over had nagedacht. Zo levert het bijzonder waardevolle inzichten op voor ieder individu. En dan is het nog eens volledig online af te nemen ook.

Wacht niet langer dan nodig is en kom vandaag nog in actie. Na het plaatsen van je bestelling bij TestGroup is het direct mogelijk om met de studiekeuzetest aan de slag te gaan. Binnen een mum van tijd weet je dan al precies welke richting je zeer waarschijnlijk op moet.