facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
in Mode en Kleding - 01 okt, 2019
by - no comments
Joseph Ribkoff helpt u zich te onderscheiden van de menigte

Modelabels als Joseph Ribkoff, Marc Cain en diverse anderen die u bij Penninkhof kunt bestellen, hebben een geheel andere werkwijze dan de alledaagse modelabels waar het grote publiek winkelt. Alhoewel daar natuurlijk niets mis mee is, helpen deze u niet zich te onderscheiden van de rest. Loopt u maar eens door een winkelstraat in een willekeurige Nederlandse stad. Het beeld lijkt overal hetzelfde. Joseph Ribkoff en Marc Cain pakken het anders aan.

De écht modebewuste vrouw kleedt zich doordacht

Waar veel dames zich tegenwoordig fashionista’s noemen, wordt een ware modieuze vrouw door één belangrijk ding gekenmerkt: ze denkt na over haar kleding. En niet zozeer alleen over de kleding, maar ook hoe ze daarmee haar karakter laat zien en welke boodschap ze uitstraalt. Pas wanneer u volledig achter uw keuze staat, kunt u het maximale halen uit de kleding die u draagt. Klinkt dit als een manier die bij u past? Dan zijn Marc Cain, Joseph Ribkoff en de andere designers die op de website van Penninkhof zijn vertegenwoordigd, de voor u aangewezen partners op modegebied.

Mode die niet met alle winden mee waait

Exclusieve modehuizen steken maandenlange energie in het ontwerpen, vervaardigen en perfectioneren van hun items. De collecties wisselen elkaar hierdoor met een iets lagere snelheid af dan dat bij de ‘mainstream’ modehuizen het geval is. Het resultaat is wel, dat elke collectie verrassend en vernieuwend is, zonder zijn oorspronkelijke karakter te verliezen. Wat trends betreft waait Joseph Ribkoff zeker niet met alle winden mee. Integendeel, het enige dat van belang is, is of de nieuwe collectie in staat is om vrouwen echt te laten stralen.

Het aanbod designerkleding bij Penninkhof

Modewinkel Penninkhof voert een zo breed mogelijk aanbod designerkleding van diverse labels. Het streven is daarbij om de items van de nieuwe lijnen zoveel mogelijk te laten aansluiten bij die van de voorgaande. Zo kunt u als klant de verschillende kledingstukken goed met elkaar combineren. Ook cross-styling tussen de verschillende modemerken probeert Penninkhof te vergemakkelijken. In elke collectie zijn zowel de wat ingetogener items met veelal effen kleuren, als de uitbundiger items met allerhande patronen vertegenwoordigd.