Zelf ontwikkelings onderwijs
Business / Marketing and Advertising

Een Virtual Assistant is super handig voor mij!

Sinds ik een Virtual Assistant heb, kan ik echt niet anders meer werken. Een normale assistente zou geen optie mee voor mij zijn! Eerst had ik die wel, maar het was lastig omdat ik voor mijn baan de meeste tijd in het buitenland zit en de assistente steeds mee moest of alles voor mij in de gaten moest houden was gewoon niet handig. Daarom besloot ze ergens anders te werken en ben ik op zoek gegaan naar een andere oplossing voor dit probleem.

Een passende oplossing: een Virtual Assistent

Ik had natuurlijk wel een assistent nodig, maar ik had nooit gedacht aan een Virtual Assistent. Zelf had ik er nog nooit bij stil gedaan dat dat namelijk een mogelijkheid was voor mij. Totdat een goede connectie van mij contact met mij zocht. Hij vertelde over zijn ervaring met een Virtual Assistant en hoe fijn hij het vond. Hierdoor raakte ik ook geïnteresseerd en wilde ik er ook meer over weten. Mijn connectie had bij het bedrijf SAM Assistants iemand kunnen vinden die hem hielp dus daar ben ik ook gaan kijken. Al snel zag ik op de website dat ze hier meer ervaring mee hadden en dat ik meteen een offerte kan aanvragen. Toen ik dat had gedaan, kreeg ik binnen een paar dagen contact met het bedrijf en mocht ik daar naartoe.

Ik kan niet meer zonder!

Ik was daar op kantoor en werd gematcht met een assistente die ze daar beschikbaar hadden. We hadden een goede klik met elkaar en konden ook erg hard lachen. Daarna zouden we een weekje testen om te kijken of dit wel echt ideaal voor mij was. Dit deden ze gratis wat ik als klant erg fijn vond. Die ene week ging alles echt perfect met mijn nieuwe assistent. Ze deed alles wat ik vroeg perfect en ik heb op mijn gemak kunnen werken. Nu kan ik echt niet meer zonder de Virtual Assistant.

Meer weten over het bedrijf SAM Assistants? Bekijk dan de website van het bedrijf voor meer informatie hierover en de andere diensten die zij aan u kunnen leveren. Klik hier voor virtual assistants van SAM Assistants.