Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Business / Marketing and Advertising

Series om te kijken als tiener

Nu dat we in quarantaine zitten, is het niet meer mogelijk om uit te gaan als we ons vervelen. Ook bars kunnen we niet meer met vrienden bezoeken. Er mogen heel weinig mensen samen zijn, waardoor veel mensen binnen zitten. Vooral tieners hebben hier last van. Dit komt omdat tieners het gevoel hebben dat ze hun leven niet genoeg hebben geleefd, en het gevoel hebben dat ze door de pandemie jaren van hun leven gaan missen. Als je niet zo diep na denkt en gewoon een serie wilt kijken, hebben we de perfecte lijst voor je. Het enige wat je nodig hebt is Netflix en je favoriete eten.

The Originals

Veel tieners hebben in hun leven The Vampire Diaries gekeken. Maar wist je ook dat daar een spin-off van is? Met Klaus Mikaelson in de hoofdrol, heeft het vampier zijn weer een hele andere betekenis. Met vijf seizoenen ben je wel even zoet.

Gossip Girl

Ben je iemand die van drama houdt van een afstand? Dan is gossip girl de perfecte serie voor jou. Van roddelen in het echte leven tot gossip online door de mysterieuze gossip girl, de serie draait om roddels, romantiek en drama.

Teen wolf

Teen wolf is zeker een aanrader voor elke tiener die zich verveelt. Met de verschillende onderwerpen zoals weerwolven, banchees en de dokters verveelt deze serie zeker niet. Dit is leuk voor tieners die van het bovennatuurlijke houden.

Atypical

Dit is zeker een favoriet. Dit gaat over een autistische jongen die door het dagelijkse leven moet komen. Hij komt veel problemen tegen die hij moet oplossen zoals romantiek, veranderingen en het omgaan met mensen op school. Zijn zus Casey houdt er van om hem te pesten, en zijn moeder heeft een eigen drama leven, waardoor hij genoeg heeft om zich zorgen over te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

http://showbizz24.be