Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Bedrijven

Is honingraatkarton het etalage materiaal voor jou?

 

Etalagematerialen kunnen weinig vernieuwing. Toch is er al enkele jaren een opvallend materiaal populariteit aan het vergaren. Honingraat karton wordt gebruikt voor diverse etalage doeleinden, is kenmerkt zich door opvallende stevigheid te danken aan een zachte binnenlaag, in combinatie met een ontzettend licht gewicht. De sterkte van dit lichte materiaal maakt het uitermate geschikt voor etalage materiaal dat tegen een stootje moet kunnen. De veelzijdigheid en eventuele toepassing van honingraat karton wordt hieronder toegelicht.

Eindeloze mogelijkheden

Honingraat karton is als etalage materiaal geschikt voor een breed aantal toepassingen. Met regelmaat worden er op maat gemaakte scheidingswanden van geproduceerd. Echter zijn de opties als meubelmateriaal ook divers. Zo worden stoelen, tafels en banken ook van dit veelzijdige materiaal gemaakt. Ze zijn volledig aanpasbaar en makkelijk uit elkaar te halen. Zo kan ook jouw bedrijf ervoor zorgen dat je ten alle tijden opvalt! Ook opdrachten geheel op maat zijn mogelijk met dit materiaal. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Niet alleen veelzijdig

Naast de diverse opties van het veelzijdige materiaal honingraat karton kent het andere bijkomende voordelen. Ten eerste is het heel goedkoop in transport omdat het ook in grote hoeveelheden of diktes niet zwaar is. Ten tweede is het een stuk duurzamer en goedkoper dan semipermanente opties van plastic. Voor speciale doeleinden kan dit karton ook geleverd worden in brandveilige varianten, of waterafstotende.

Aanpasbaar aan jouw wens

Het grootste voordeel van honingraat karton is dat het door zijn harde buiten laag extreem gemakkelijk te snijden is in elke vorm mogelijk. Door zijn zachte binnen kern behoud het zijn sterkte. De buiten laag is tevens geschikt voor gedetailleerde bedrukking, waarbij ook de binnen kern voorzijn kan worden van diverse kleuren. Hierdoor kunnen zelfs de ludiekste ideeën uitgewerkt worden in honingraat karton.

https://endlessbranding.com/etalagemateriaal